Krachtige oplossingen voor gemeenten en overheid

Haal alles uit uw wagenpark.

Haal alles uit uw wagenpark.

Verlaag uw CO2-uitstoot

Milieuvriendelijk fleetbeheer

Met een voertuigvolgsysteem brengt u niet alleen duurzaam ondernemen gemakkelijk in de praktijk, maar draagt u ook bij tot het behoud van onze planeet.

Vandaag de dag is het noodzakelijk om uw CO2-uitstoot te verminderen en duurzaam ondernemen te omarmen. Bedrijven in de transportsector krijgen van de Europese Commissie de bindende doelstelling opgelegd om hun CO2-uitstoot tegen 2030 met 35 procent te verminderen ten opzichte van 2005. Verizon Connect maakt duurzamer fleetbeheer mogelijk door u inzicht en controle te verschaffen over hoe uw voertuigen worden ingezet, bestuurd en onderhouden. Met onze tools maakt u uw wagenpark dus eenvoudig een pak groener.

Veiligheid boven alles

Monitor voertuigbewegingen

De veiligheid van uw bestuurders en wagenpark garanderen, is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor bedrijven is het belangrijk dat ze snel kunnen reageren op verzoeken van de klant. Snel ter plaatse zijn hoeft niet ten koste te gaan van de veiligheid van de chauffeur en zijn of haar medeweggebruikers. Inzicht in de locaties en prestaties van uw totale wagenpark, accurate routeplanning en live-tracking kan ervoor zorgen dat uw chauffeurs zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Dankzij het monitoren van ongewenst rijgedrag zoals snelheidsovertredingen, onnodig hard optrekken en te snel door de bochten rijden, hoeft dat niet ten koste te gaan van de veiligheid van uw chauffeurs en voertuigen en uw reputatie.

Win tijd en budget

Maak onderhoud, gebruik en facturatie efficiënter

Ontwikkel proactieve onderhoudsplannen voor uw fleet en ervaar het verschil. Onze rapporten bevatten een rijkdom aan data die u helpen om uw onderhoudskosten te verminderen, pannes te vermijden, service te verbeteren en veiligheid te verhogen. Met alomvattende asset-tracking ziet u wanneer, waar en hoe uw voertuigen gebruikt worden en maakt u weloverwogen beslissingen voor een optimaal wagenpark op het vlak van aankoop, hergebruik en verkoop. Onze oplossingen werken naadloos samen met uw back-officesystemen om onderhoud te automatiseren en de boekhouding te vergemakkelijken.

Bespaar tijd en red levens

Coördineer noodgevallen

Reageer sneller op noodgevallen met de intelligente systemen van Verizon Connect. Vermijd files met de meest actuele satellietbeelden en wees zo snel als mogelijk ter plaatse.

Beveilig uw eigendommen

Streng toezicht op hoogwaardige apparatuur

Monitor de GPS-technologie continu uw belangrijkste on-site apparatuur, zoals aanhangwagens, generatoren en zware machines. Lokaliseer gestolen goederen sneller en vermijd premieverhogingen. Nadat uw medewerkers hun werklocatie hebben verlaten, weet u altijd waar uw kostbare apparatuur zich bevindt en waar die naartoe gaat.

Vraag een gratis demonstratie aan

In 15 minuten laten we u zien waarom ons platform ideaal is voor uw organisatie.

Lennox Mansveld Ultra Logistics velux

Functies

Eén login voor elk voertuig

Als de business nooit stopt, doet u dat ook niet. Met onze fleetmanagement-app krijgt u altijd en overal toegang tot belangrijke informatie over uw werknemers.

Haal meer uit uw voertuigen

Krijg meer inzicht in het gebruik van uw voertuigen. Weet waar en wanneer ze worden ingezet. Krijg een duidelijk beeld van ongebruikte voertuigen en zet ze efficiënter in.

Zet voertuigen efficiënter in

Weet welke middelen u ter beschikking heeft, waar ze zich bevinden en hoe efficiënt ze worden gebruikt. Zo zet u ongebruikte voertuigen toch nog in.

Onderhoudsplanning

Hou grip op het onderhoud van uw voertuigen. Stel makkelijk alerts in die u waarschuwen als een voertuig een onderhoud nodig heeft en stuur ze naar uw eigen werknemers of naar uw lokale garage. Plan onderhoud efficiënter in en druk uw kosten.

Hou gewerkte uren bij per klus

Hou bij hoeveel tijd een chauffeur daadwerkelijk besteedde aan een opdracht. Krijg een accuraat beeld van arbeidskosten, productiviteit en van de inzet van uw middelen.

Veiliger op weg

Help uw chauffeurs om veiliger te rijden. Monitor verschillende zaken die te maken hebben met veilig rijgedrag, van rij- en rusttijden tot snelheidsovertredingen.

Inzicht in verschillende gebeurtenissen, op basis van historische gegevens

Versnel het interne onderzoeksproces in het geval van schade of ongeluk, door eenvoudig de loop van gebeurtenissen terug te zien.

Ontvang alerts

Kies zelf waarvoor u alerts wilt ontvangen, van te hard rijden of onnodig stationair draaien tot hard remmen, het starten van de motor of als iemand een aangewezen gebied verlaat – en wie ze ontvangt.

Stel werkgebieden in

Stel geofences in en ontvang een alert op het moment dat iemand het depot of zijn werkgebied verlaat.

Bespaar op kosten

Neem verschillende factoren in overweging bij het plannen van routes, waaronder het aantal kilometers, arbeidskosten en overuren.

Smartphone- en tabletvriendelijk

Werkt op de meeste veelgebruikte smartphones en tablets. Zo bespaart u op hardwarekosten en biedt u werknemers een optimaal gebruiksgemak.

Overzichtelijk dashboard

Eén centrale hub waarin u overzichtelijk de door u gewenste data ziet, aan te passen aan uw sector en bedrijfsdoelstellingen.

Deel informatie met derden

Geef externe medewerkers of derde partijen op een veilige en eenvoudige manier toegang tot de informatie uit uw fleetmanagementoplossing.

Stationair draaien

Stationair draaien is vaak een makkelijk te voorkomen manier van brandstofverspilling. Bespaar op brandstofkosten dankzij inzicht in onnodig stationair draaien.