Kies voor een uitzonderlijke carrière

Je bent goed in wat je doet. Het is dus logisch dat je wilt werken voor een bedrijf waarin je jouw talent volledig kan benutten. Bij Verizon Connect maak je met je talent echt het verschil. Bij ons lever je een bijdrage aan de dagelijkse werking van onze duizenden klanten van over de hele wereld.

Je bent goed in wat je doet. Het is dus logisch dat je wilt werken voor een bedrijf waarin je jouw talent volledig kan benutten. Bij Verizon Connect maak je met je talent echt het verschil. Bij ons lever je een bijdrage aan de dagelijkse werking van onze duizenden klanten van over de hele wereld.

Onze cultuur

Bij Verizon Connect houden we ervan om snel te schakelen en zijn we resultaatgericht. De beste service voor onze klanten staat bij ons centraal. Omdat wij geloven dat niets onmogelijk is, gaan we innovatief te werk en leggen we de lat hoog bij alles wat we doen.

Onze waarden

We vertrouwen op de kracht van de bedrijven waaruit we zijn ontstaan en op de kennis van al onze medewerkers om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen rekenen op de beste kwaliteit.

Handel meteen

We handelen snel. We behalen resultaten. We zijn integer en doen altijd wat juist is.

Leg de lat hoog

Onze klanten verdienen het beste. Wij zetten daarom altijd net die ene stap extra om de beste kwaliteit te realiseren voor onze producten en diensten.

Wees inventief

Wij vormen de toekomst. We zijn nieuwsgierig. We ontdekken en innoveren. We maken het onmogelijke mogelijk.

Heb plezier

We nemen ons werk serieus, maar hebben ook serieus plezier. We brengen passie, genieten van wat we doen en hebben een geweldige tijd.

Wees jezelf

We omarmen individualiteit. We hebben allemaal onze eigen ideeën, passies en eigenaardigheden. Iedereen is anders en dat vinden we geweldig.

Ontdek onze teams

Sales en klantsucces

Kom werken in ons dynamische en enthousiaste sales- en klantsuccesteam. Onze specialisten helpen onze klanten om de juiste oplossing te vinden voor de specifieke uitdagingen waar zij mee te maken hebben. Door uitgebreide productkennis te combineren met een diepgaand inzicht in klantbehoeften behaal je voor iedereen grootse resultaten.

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op vertrouwen, transparantie en teamwork. We hebben er plezier in om onze klanten te helpen hun business te laten groeien.

Bekijk alle vacatures
Technologie

Word onderdeel van de snelgroeiende telematica-industrie. Werk samen met de beste developers op het gebied van SaaS-software en mobiele apps.

Onze engineeringteams maken gebruik van de meest geavanceerde software om oplossingen te ontwerpen, te bouwen en te testen die het verschil maken in het dagelijkse leven van mobiele werknemers over de hele wereld.

Bekijk alle vacatures
Product Management en Marketing

Word onderdeel van ons product managementteam en ondersteun bij het definiëren en beïnvloeden van hoe miljoenen mensen omgaan met onze producten.

Onze veelzijdige marketingteams stimuleren het bewustzijn en genereren de vraag naar onze innovatieve SaaS-oplossingen. Ontdek het volledige spectrum van moderne marketingmethoden - van digitale tot persoonlijke beurzen en conferenties.

Bekijk alle vacatures
Onze andere teams

Een topbedrijf word je niet zomaar. Achter de schermen dragen verschillende andere afdelingen, waaronder legal, HR, finance en meer, dagelijks bij aan ons succes. Draag met je professionele expertise bij aan dat succes en werk samen met collega’s van over de hele wereld.

Help je collega’s onze bedrijfswaarden hoog te houden en ervoor te zorgen dat onze klanten altijd en overal kunnen rekenen op de beste kwaliteit.

Bekijk alle vacatures

Wereldwijd actief

In onze internationale kantoren vind je een mix van verschillende soorten professionals. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze het beste werken in een sfeer waarin individualiteit wordt omarmd, waarin frisse ideeën belangrijk zijn en waarin iedereen plezier heeft in zijn of haar werk. Hecht jij waarde aan open communicatie? Vind je creativiteit en kwaliteit belangrijk? En ben je de typische bedrijfsculturen beu? Dan is werken bij Verizon Connect iets voor jou!

Verenigde Staten

Aliso Viejo, Californië

Atlanta, Georgia

Austin, Texas

Basking Ridge, New Jersey

Charlotte, North Carolina

Portland, Oregon

Rolling Meadows, Illinois

San Diego, Californië

Scottsdale, Arizona

Tampa, Florida

Waltham, Massachusetts

Internationaal

Bangalore, India

Barueri, Brazilië

Beijing, China

Berlijn, Duitsland

Bracknell, Verenigd Koninkrijk

Christchurch, Nieuw Zeeland

Dublin, Ierland

Ferrera, Italië

Firenze, Italië

Grenoble, Frankrijk

Klodzko, Polen

Lisbon, Portugal

North Ryde, Australië

Porto, Portugal

Reading, Engeland

Santiago, Chili

São Paulo, Brazilië

Sydney, Australië

Toronto, Canada

Utrecht, Nederland

Warsaw, Polen

Murcia, Spanje

Word onderdeel van een cultuur waarin innovatie centraal staat en waar je werk ertoe doet.

Je bent goed in wat je doet. Het is dus logisch dat je wilt werken voor een bedrijf waarin je je talent volledig kunt benutten.