GPS-volgsysteem voor Assets

Breng uw materieel in kaart. Gebruik ze vaker. Onderhoud ze beter.

Breng uw materieel in kaart. Gebruik ze vaker. Onderhoud ze beter.

Asset-trackingsoftware en -oplossingen

Volg al uw waardevol materieel via GPS met een krachtig asset-volgsysteem.

Krijg controle over uw materieel. De asset-trackingsoftware en -oplossingen van Verizon Connect helpen daarbij. Het asset-volgsysteem is onderdeel van het krachtige en eenvoudig te gebruiken Verizon Connect-platform: een innovatieve oplossing die meegroeit met de behoeften van uw bedrijf.

Vraag een demo aan

Weet exact waar uw assets zijn, en waar ze zijn geweest

Door al uw waardevolle assets in kaart te brengen, weet u zeker dat uw materieel – indien nodig – snel opnieuw te vinden is.

Bekijk locatie, huidige status en geschiedenis van de assets, en dat terwijl u ook de rest van uw wagenpark volgt. Heb controle over uw bedrijfsvoertuigen, chauffeurs, magazijnen en aangepaste kaartmarkeringen op maat, inclusief sectorspecifieke GIS-gegevens.

Vraag een demo aan

Veiligheid – maak ongeautoriseerd gebruik inzichtelijk

Voorkom dat uw materieel in verkeerde handen valt dankzij geofence-alerts. Met geofencing tekent u een virtuele cirkel om een specifieke plek op een kaart, zoals een magazijn of de plaats waar u een opdracht uitvoert. Wanneer uw assets dat gebied verlaten, krijgt u daar meteen een melding van.

Directe meldingen geven u en uw beveiligingsteam de kans om de politie te informeren. Zo beperkt u de schade en vergroot u de kans dat u uw materieel snel terugvindt.

Vraag een demo aan

Onderhoud – efficiënte bewaking en serviceplanning

Veel organisaties stellen zich geen vragen bij hun bedrijfsmiddelen. Tot het moment dat die middelen opeens verloren of kapot gaan. Bescherm het hart van uw bedrijf en voorkom dure downtime.

Monitor mechanische slijtage en plan onderhoud tijdig in. En dat op basis van het werkelijke gebruik, zoals motoruren.

Vraag een demo aan

Asset tracking devices

De oplossing van Verizon Connect is een kwalitatief GPS asset-volgsysteem, specifiek ontworpen om aan uw vereisten en de eisen van uw werkomgeving te voldoen. Het volgsysteem geeft u ook betrouwbare rapportages. Zo bent u zeker dat u de juiste gegevens krijgt op het moment dat u ze nodig hebt.

Weersbestendig

De GPS-trackers zijn ontwikkeld om te functioneren in ruwe gebieden dankzij IP67-bescherming.

Lange levensduur van de batterij

Werk zonder zorgen. Voor assets waarvan u de werkzaamheden liever niet onderbreekt, kan u kiezen voor zelfstandige asset-trackers met een batterijlevensduur tot vier jaar. Andere batterijopties zijn 12V DC en 24V DC.

Flexibele configuratie

Bepaal wat u wil monitoren. Het ligt allemaal aan de behoeften van uw bedrijf: u hebt de touwtjes in handen.

2G of satelliet

U kan uw assets altijd volgen, zelfs als ze zich buiten het mobiele netwerk bevinden. Kies uit mobiele netwerkgegevens via GPRS, satellietbereik of een combinatie ervan (dual-mode) voor maximale dekking.

Vraag een demo aan

Track uw assets, waar u ook bent

Met onze GPS-tracking-app, voor Android en iOS, hebt u ook onderweg alle controle over uw assets. De app gebruikt uw locatie om u inzicht te geven in assets die zich in de buurt bevinden.

U kan er ook voor kiezen om sms’en te ontvangen als er een opvallende gebeurtenis plaatsvindt, zoals ongeoorloofd gebruik van uw materieel. Of maak gebruik van geofencing, waarmee u assets volgt die zich binnen een bepaald gebied verplaatsen of het gebied verlaten.

Vraag een demo aan

Vraag een gratis demonstratie aan

In 15 minuten laten we u zien waarom ons platform ideaal is voor uw organisatie.

Lennox Mansveld Ultra Logistics velux