Word partner van Verizon Connect

Wanneer u partner wordt van Verizon Connect dan profiteert u van onze uitgebreide ervaring in de cloud-based telematica, in vrijwel elke industrie.

Daarnaast ervaart u de voordelen van een topmerk en krijgt u toegang tot exclusieve OEM-telematicadata van verschillende auto-, vrachtwagen- en materieelfabrikanten.

Kies uit een grote diversiteit aan partnerprogramma’s. Weet u niet goed welk programma het beste bij u past? Neem dan contact met ons op.

Word distributiepartner

Met ons programma voor distributiepartners biedt u uw klanten onze oplossingen aan. Zo helpt u ze efficiënt, veilig en winstgevend te opereren.

Word productintegratiepartner

Ons programma voor productintegraties geeft u hulp bij het ontwikkelen van integratietools, add-ons of connectors. Niet enkel voor uw eigen organisatie, maar ook om ze beschikbaar te stellen via de Verizon-verkoopkanalen.

Wij maken gebruik van cookies en tracking om navigatie te ondersteunen, om u feedback te kunnen laten geven en uw gebruik van onze diensten en producten te analyseren. Ook helpen ze bij onze marketinginspanningen en het aanbieden van content van derde partijen. Klik om u uit te schrijven of om meer te weten te komen.

Ik accepteer