GPS tracking voor de distributiesector

Bespaar op brandstofkosten en verhoog de productiviteit dankzij meer inzicht in uw wagenpark.

Bespaar op brandstofkosten en verhoog de productiviteit dankzij meer inzicht in uw wagenpark.

Bied de best mogelijke service

Klantenservice eenvoudig gemaakt

Of het nu gaat om een multinational die tienduizenden leveringen per dag uitvoert of een klein koeriersbedrijf dat een handvol pakketten per dag levert, een fleetmanagementoplossing kan u in alle gevallen helpen om zo efficiënt mogelijk te werken. Plan optimale routes voor al uw voertuigen, pas routes aan op basis van actuele verkeersomstandigheden of wijzig de planning naar aanleiding van binnenkomende spoedopdrachten. Stuur uw werknemers flexibel aan en zorg ervoor dat zij meer leveringen uitvoeren en uw klanten de best mogelijke service geven.

Bespaar op kosten, niet op middelen

Zorg dat uw onderneming efficiënt werkt

Hoe meer voertuigen bestellingen bezorgen, hoe hoger uw brandstof- en onderhoudskosten. Als u meer leveringen doet, moet u ook meer kilometers rijden en dus meer brandstof verbruiken. Daardoor slijten uw voertuigen ook sneller. De oplossing daarvoor ligt niet in het terugdringen van het aantal middelen. Met GPS-tracking hebt u meer controle over uw kosten en kan u slijtage van uw voertuigen terugdringen door het rijgedrag van uw werknemers te monitoren. Dring onnodig stationair draaien terug, herken snelheidsboetes en te hard remmen. Zo bespaart u op brandstofkosten en zorgt u er tegelijkertijd voor dat uw chauffeurs veiliger de baan opgaan.

Daarnaast kan u kostbare tijd winnen die u nu wellicht kwijt bent aan handmatige uren- en rittenregistraties. Aan de hand van automatische rapportages van het aantal gewerkte uren ziet u hoe lang een voertuig in gebruik was en maakt u een einde aan onnauwkeurige urenrapportages en te hoge arbeidskosten.

Help uw chauffeurs hun werk doen

Oplossingen die het leven van uw chauffeurs vergemakkelijken

Een bestelbusje of een vrachtwagen van het distributiecentrum naar de klant laten rijden is niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Chauffeurs staan onder druk om op tijd te leveren en moeten tegelijkertijd aan hun eigen veiligheid en die van hun medeweggebruikers denken. Voorzie ze van de middelen die ze nodig hebben om hun werk veilig en efficiënt te doen.

Krijg daarnaast inzicht in hun GPS-locaties, zodat u ze niet hoeft te bellen als ze aan het werk zijn. Lopen ze achter op schema? Zie vertragingen in realtime zodat u uw klanten direct op de hoogte kan brengen. Door een betrouwbare verwachte aankomsttijd te communiceren, verbetert u de klantenservice. Ondertussen kunnen uw chauffeurs zich richten op wat belangrijk is: efficiënt en veilig van punt A naar B rijden.

Verlaag uw CO2-uitstoot

Milieuvriendelijk fleetbeheer

Met een voertuigvolgsysteem brengt u niet alleen duurzaam ondernemen gemakkelijk in de praktijk, maar draagt u ook bij tot het behoud van onze planeet.

Vandaag de dag is het noodzakelijk om uw CO2-uitstoot te verminderen en duurzaam ondernemen te omarmen. Bedrijven in de transportsector krijgen van de Europese Commissie de bindende doelstelling opgelegd om hun CO2-uitstoot tegen 2030 met 35 procent te verminderen ten opzichte van 2005. Verizon Connect maakt duurzamer fleetbeheer mogelijk door u inzicht en controle te verschaffen over hoe uw voertuigen worden ingezet, bestuurd en onderhouden. Met onze tools maakt u uw wagenpark dus eenvoudig een pak groener.

Vraag een gratis demonstratie aan

In 15 minuten laten we u zien waarom ons platform ideaal is voor uw organisatie.

Lennox Mansveld Ultra Logistics velux

Functies

Eén login voor elk voertuig

Als de business nooit stopt, doet u dat ook niet. Met onze fleetmanagement-app krijgt u altijd en overal toegang tot belangrijke informatie over uw werknemers.

Haal meer uit uw voertuigen

Krijg meer inzicht in het gebruik van uw voertuigen. Weet waar en wanneer ze worden ingezet. Krijg een duidelijk beeld van ongebruikte voertuigen en zet ze efficiënter in.

Bescherming tegen valse claims

Wapen uw werknemers tegen valse claims door hun locatie, rijgedrag en voertuigbewegingen vast te leggen aan de hand van accurate GPS-data.

Zet voertuigen efficiënter in

Weet welke middelen u tot ter beschikking hebt, waar ze zich bevinden en hoe efficiënt ze worden gebruikt. Zo zet u ongebruikte voertuigen toch nog in.

Onderhoudsplanning

Hou grip op het onderhoud van uw voertuigen. Stel makkelijk alerts in die u waarschuwen als een voertuig een onderhoud nodig heeft en stuur ze naar uw eigen werknemers of naar uw lokale garage. Plan onderhoud efficiënter in en bespaar op kosten.

Veiliger op weg

Help uw chauffeurs om veiliger te rijden. Monitor verschillende zaken die te maken hebben met veilig rijgedrag, van rij- en rusttijden tot snelheidsovertredingen.

Inzicht in verschillende gebeurtenissen, op basis van historische gegevens

Versnel het interne onderzoeksproces in het geval van schade of ongelukken door makkelijk de loop van gebeurtenissen terug te zien.

Ontvang alerts

Kies zelf waarvoor u alerts wilt ontvangen, van te snel rijden of onnodig stationair draaien tot hard remmen, het starten van de motor of als iemand een aangewezen gebied verlaat – en wie ze ontvangt.

Bespaar op kosten

Neem verschillende factoren in overweging bij het plannen van routes, waaronder het aantal kilometers, arbeidskosten en overuren.

Smartphone- en tabletvriendelijk

Werkt op de meeste veelgebruikte smartphones en tablets. Zo bespaart u op hardwarekosten en biedt u werknemers een optimaal gebruiksgemak.

Overzichtelijk dashboard

Eén centrale hub waarin u overzichtelijk de door u gewenste data ziet, aan te passen aan uw sector en bedrijfsdoelstellingen.

Stationair draaien

Stationair draaien is vaak een makkelijk te voorkomen vorm van brandstofverspilling. Bespaar op brandstofkosten dankzij inzicht in onnodig stationair draaien.