GPS tracking voor de service industrie

GPS tracking voor de service industrie

Zorg voor een betere service en verhoog de productiviteit van uw medewerkers.

Klant is koning

Totale controle over alles wat er gebeurt

Wees altijd op de hoogte van alles wat er gebeurt binnen uw organisatie. De dagplanning staat boordevol afspraken bij uw klanten op locatie. Een van uw medewerkers kan jammer genoeg niet worden ingezet vandaag, een van de voertuigen valt uit met pech, plots komt er een dringende opdracht binnen… allerlei zaken die dagelijks kunnen gebeuren. Het is cruciaal om snel te kunnen schakelen om de tevredenheid bij uw klanten hoog te houden, maar het is ook cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijf. De reputatie kan op het spel komen te staan.

Met GPS-tracking hebt u inzicht in de precieze locaties van uw voertuigen, wat het mogelijk maakt om bij het uitvallen van een medewerker of voertuig een medewerker te sturen die het dichtstbij is. Stel uw klanten gerust door betrouwbare verwachte aankomsttijden te communiceren en uw medewerkers zo efficiënt mogelijk door het verkeer te navigeren.


Veiligheid boven alles

Monitor voertuigbewegingen

De veiligheid van uw bestuurders en wagenpark garanderen, is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor bedrijven is het belangrijk dat ze snel kunnen reageren op verzoeken van de klant. Snel ter plaatse zijn hoeft niet ten koste te gaan van de veiligheid van de chauffeur en zijn of haar medeweggebruikers. Inzicht in de locaties en prestaties van uw totale wagenpark, accurate routeplanning en live-tracking kan ervoor zorgen dat uw chauffeurs zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Dankzij het monitoren van ongewenst rijgedrag zoals snelheidsovertredingen, onnodig hard optrekken en te snel door de bochten rijden, hoeft dat niet ten koste te gaan van de veiligheid van uw chauffeurs en voertuigen en uw bedrijfsreputatie.


Verspilling brandstof verminderen

Realiseer besparing

Voor bedrijven met voertuigen is brandstof nu een kostenpost die ze moeten maken om hun bedrijf operationeel te houden. Met GPS-tracking hebt u inzicht in de locaties van uw voertuigen, in brandstofverbruik, snelheid, gereden kilometers en in andere soorten rijgedrag. Zo bepaalt u beter waar u de grootste operationele kosten maakt en waar u dus de hoogste besparingen realiseert.

Onnodig stationair draaien is vaak een grote kostenpost voor bedrijven met meerdere voertuigen. Door hier inzicht in te krijgen, kan u dit soort ongewenst rijgedrag aankaarten bij uw chauffeurs en hen zo coachen naar een zuinigere rijstijl. U kan bovendien alerts instellen die u waarschuwen op het moment dat een voertuig buiten de werktijd wordt gestart om het aantal onnodige kilometers terug te dringen en een einde te maken aan het ongeoorloofd gebruik van uw voertuigen.


Verlaag uw CO2-uitstoot

Milieuvriendelijk fleetbeheer

Met een voertuigvolgsysteem brengt u niet alleen duurzaam ondernemen gemakkelijk in de praktijk, maar draagt u ook bij aan het behoud van onze planeet.

Vandaag de dag is het noodzakelijk om uw CO2-uitstoot te verminderen en duurzaam ondernemen te omarmen. Bedrijven in de transportsector krijgen van de Europese Commissie de bindende doelstelling opgelegd om hun CO2-uitstoot tegen 2030 met 35 procent te verminderen ten opzichte van 2005. Verizon Connect maakt duurzamer fleetbeheer mogelijk door u inzicht en controle te verschaffen over hoe uw voertuigen worden ingezet, bestuurd en onderhouden. Met onze tools maakt u uw wagenpark dus eenvoudig een pak groener.


Functies

Eén login. Alle voertuigen.

Als de business nooit stopt, doet u dat ook niet. Met onze fleetmanagement-app krijgt u altijd en overal toegang tot belangrijke informatie over uw werknemers.

Haal meer uit uw voertuigen

Krijg meer inzicht in het gebruik van uw voertuigen. Weet waar en wanneer ze worden ingezet. Krijg een duidelijk beeld van ongebruikte voertuigen en zet ze efficiënter in.

Zet voertuigen efficiënter in

Weet welke middelen u ter beschikking heeft, waar ze zich bevinden en hoe efficiënt ze worden gebruikt. Zo zet u ongebruikte voertuigen toch nog in.

Onderhoudsplanning

Hou grip op het onderhoud van uw voertuigen. Stel makkelijk alerts in die u waarschuwen als een voertuig een onderhoud nodig heeft en stuur ze naar uw eigen werknemers of naar uw lokale garage. Plan onderhoud efficiënter in en druk uw kosten.

Hou gewerkte uren bij per klus

Hou bij hoeveel tijd een chauffeur daadwerkelijk besteedde aan een opdracht. Krijg een accuraat beeld van arbeidskosten, productiviteit en van de inzet van uw middelen.

Veiliger op weg

Help uw chauffeurs om veiliger te rijden. Monitor verschillende zaken die te maken hebben met veilig rijgedrag, van rij- en rusttijden tot snelheidsovertredingen.

Inzicht in verschillende gebeurtenissen, op basis van historische gegevens

Versnel het interne onderzoeksproces in het geval van schade of ongeluk, door eenvoudig de loop van gebeurtenissen terug te zien.

Ontvang alerts

Kies zelf waarvoor u alerts wilt ontvangen, van te hard rijden of onnodig stationair draaien tot hard remmen, het starten van de motor of als iemand een aangewezen gebied verlaat – en wie ze ontvangt.

Stel werkgebieden in

Stel geofences in en ontvang een alert op het moment dat iemand het depot of zijn werkgebied verlaat.

Bespaar op kosten

Neem verschillende factoren in overweging bij het plannen van routes, waaronder het aantal kilometers, arbeidskosten en overuren.

Smartphone- en tabletvriendelijk

Werkt op de meeste veelgebruikte smartphones en tablets. Zo bespaart u op hardware kosten en biedt u werknemers een optimaal gebruiksgemak.

Overzichtelijk dashboard

Eén centrale hub waarin u overzichtelijk de door u gewenste data ziet, aan te passen aan uw sector en bedrijfsdoelstellingen.

Deel informatie met derden

Geef externe medewerkers of derde partijen op een veilige en eenvoudige manier toegang tot de informatie uit uw fleetmanagementoplossing.

Stationair draaien

Stationair draaien is vaak een makkelijk te voorkomen manier van brandstofverspilling. Bespaar op brandstofkosten dankzij inzicht in onnodig stationair draaien.