Fleetmanagement Software

Innovatieve voertuig tracking software van een de grootste leveranciers in de markt. Meer dan alleen voertuigen op een kaart. Maakt gebruik van geavanceerde GPS tracking om uw totale wagenpark en bestuurders makkelijk te monitoren en te beheren.

Innovatieve voertuig tracking software van een de grootste leveranciers in de markt. Meer dan alleen voertuigen op een kaart. Maakt gebruik van geavanceerde GPS tracking om uw totale wagenpark en bestuurders makkelijk te monitoren en te beheren.

Inzicht in uw wagenpark

Dat inzicht is niet altijd even makkelijk als uw chauffeurs vaak op pad zijn met uw voertuigen. Maar gebrek aan inzicht resulteert vaak wel in gemiste kansen, lagere productiviteit en onnodige kosten.

Wij helpen u door u een volledig inzicht te geven in de dagelijkse gang van zaken van uw wagenpark. Blijf op de hoogte van wat er gebeurt als uw werknemers onderweg zijn. Zo plant u efficiënter, geeft u uw klanten een betere service en verspilt u geen tijd met het bellen van chauffeurs voor statusupdates.

Devices main fm
Rapportages en alerts

Zet uw voertuigdata om in hapklare en bruikbare informatie. Maak automatisch rapportages en alerts aan en laat die meteen naar de juiste collega’s doorsturen. Zorg voor een kortere reactietijd en behoud de controle over uw mobiele werknemers.

Monitor verschillende zaken die invloed hebben op uw wagenpark aan de hand van rapportages en alerts. Denk onder andere aan brandstofverbruik, rijgedrag en productiviteit van uw werknemers.

Live kaarten

Met Live Kaarten en Route Replay bent u in één oogopslag op de hoogte van de actuele status van uw voertuigen. Zo krijgt u inzicht in snelheid, richting, huidige locatie en meer. Dat helpt u om efficiënter te plannen en uw klanten een betere service te verlenen. En u wint tijd doordat u niet met uw chauffeurs hoeft te bellen voor statusupdates.

Naast near-realtime inzicht, hebt u ook de mogelijkheid om de activiteiten van de werkdag te herbekijken. Speel gereden routes terug en zie waar uw chauffeurs onderweg stopten. Gebruik deze informatie om de productiviteit en veiligheid te verhogen.

Geofencing

We weten hoe nuttig het is om een fysiek gebied virtueel af te bakenen. Bijvoorbeeld om alerts te ontvangen vanaf het moment dat een voertuig een aangewezen gebied verlaat. We hebben het daarom eenvoudig gemaakt om deze zogenaamde geofences toe te voegen aan uw kaarten. Krijg daarnaast ook automatische suggesties voor nieuwe geofences, gebaseerd op de activiteit van uw wagenpark. Zo genereert u nog relevantere rapportages.

Dashboards

Zie in één oogopslag duidelijk wie van uw medewerkers op schema ligt en wie niet – of krijg deze informatie voor uw totale wagenpark. Herken trends en hou de prestaties van uw werknemers bij, uitgedrukt in euro’s. Realiseer echte verbeteringen en verhoog uw winst.

Met het duidelijke overzicht voorkomt u dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Zorg ervoor dat uw business zo efficiënt mogelijk opereert.

Bekijk Verizon Connect live in actie
Vraag een demo aan
Fleetmatics, Telogis en Networkfleet gaan samen verder. Lees meer.

Beter onderhoud, betere bedrijfsprestaties

Verlaag de beheerskost van uw voertuigen. Door uw waardevolle bezittingen op continue basis te monitoren, zorgt u ervoor dat uw voertuigen, aanhangwagens en ander materieel goed worden onderhouden. Zo verhoogt u de productiviteit, behaalt u maximale efficiëntie, verlaagt u de kans op pech en verlaagt u uw kosten voor onderhoud en beheer.

Vraag een demo aan

Gebruiksrapportages

Gebruiksrapportages geven u een gedetailleerd inzicht in hoe er met uw voertuigen wordt gereden en wanneer uw medewerkers uw materieel inzetten. Ook kan u dankzij deze rapportages controleren of uw werknemers gemaakte afspraken nakomen, of zij zich aan wet- en regelgeving houden en of materieel wel op de juiste manier wordt ingezet.

Vraag een demo aan

Statusalerts over uw voertuigen

Ontvang alerts die u waarschuwen over de huidige status van een voertuig. Ontvang verschillende soorten foutmeldingen die het voertuig afgeeft, en deel deze eventueel meteen en automatisch met uw onderhoudsteam of monteur.

Vraag een demo aan

Onderhoudsschema’s

Plan alerts in die uw chauffeurs herinneren aan het feit dat een voertuig een onderhoud nodig heeft, bijvoorbeeld als zij een vooraf bepaald aantal kilometers hebben gereden of als de motor een bepaald aantal uren gedraaid heeft. Gebruik actuele data over de daadwerkelijke status van uw voertuigen om onderhoud op de juiste momenten in te plannen en alleen als die nodig zijn.

Vraag een demo aan Card 3 nl

Minder afschrijving

Gedetailleerde onderhoudsrapportages helpen om de waarde van uw voertuigen op peil te houden en deze uiteindelijk voor een betere prijs te verkopen. Zo verlengt u ook de levensduur van uw wagenpark.

Vraag een demo aan

Chauffeurs en voertuigen veiliger op weg

Hou grip op het rijgedrag van uw chauffeurs en monitor hun veiligheid en die van uw voertuigen. Ga ongeoorloofd voertuiggebruik tegen en vind gestolen materieel makkelijker terug.

Objectieve en accurate inzichten in de veiligheid van uw chauffeurs

Pak onveilig rijgedrag aan voordat het te laat is. Dankzij Driver ID krijgt u een accuraat beeld van hoe uw chauffeurs individueel presteren en hoe u ze kan coachen naar een veiligere rijstijl. Krijg duidelijk inzicht in zaken als te snel rijden, een agressieve rijstijl en andere vormen van onveilig rijgedrag die de kans op ongelukken verhogen. Zo kan u meteen ook besparen op brandstof- en onderhoudskosten.

Vraag een demo aan
Phone dial nl

Beheer uw wagenpark, waar u ook bent

Met onze GPS-tracking-app voor zowel Android als iOS krijgt u ook onderweg inzicht in de prestaties van uw werknemers en voertuigen.

Krijg altijd en overal inzicht in essentiële fleetmanagementopties:

  • Toegang tot uw dashboards, live kaarten, rapportages, alerts en meer
  • Zie wie van uw chauffeurs het dichtst in de buurt is om een nieuwe opdracht op te pakken
  • Herbekijk de routes die uw voertuigen hebben gereden
  • Krijg inzicht in uw geofences
Vraag een demo aan
Zo besparen we op jaarbasis zo’n 1.500 uur aan administratieve werkzaamheden die onze monteurs aan andere zaken kunnen besteden.
Leo Aardoom, Lödige Industries

Eco-Buzzer

We weten allemaal dat we zuiniger zouden moeten rijden. In het belang van het milieu, van andere weggebruikers en dat van de business. Maar in de praktijk wordt een zuinige rijstijl wel eens vergeten. Zeker als het druk is, is het makkelijk om te vervallen in oude, slechte gewoontes die uiteindelijk zorgen voor hogere brandstofkosten, verkeersboetes of zelfs ongelukken.

De Eco-Buzzer is een verborgen apparaat dat een kort alarm afgeeft als gevaarlijk rijgedrag wordt gedetecteerd, of dat continu afgaat als iemand te snel rijdt.

Met de gratis mobiele app kunnen chauffeurs precies zien hoe ze presteren. Dit helpt managers om werknemers efficiënter te coachen, omdat bestuurders op deze manier uit zichzelf al hun onveilige rijgedrag kunnen corrigeren.

Truck eco nl

Worden uw voertuigen ook privé gebruikt?

Onze fleetmanagementsoftware begrijpt dat u bedrijfsvoertuigen niet altijd wilt kunnen volgen. Bijvoorbeeld als uw werknemers hun firmawagen ook privé mogen gebruiken.

Hoe zorgt u ervoor dat de installatie van GPS-trackinghardware niet ten koste gaat van de privacy van uw chauffeurs? Heel simpel.

Met een privéschakelaar kunnen chauffeurs met één druk op de knop de GPS-trackinghardware uitschakelen als ze het voertuig in hun vrije tijd gebruiken. Het enige wat ze daarna nog hoeven te doen, is de schakelaar opnieuw inschakelen als ze weer aan het werk gaan.

Software die zichzelf terugverdient

Onze software kan u helpen verborgen kosten aan het licht te brengen en biedt u mogelijkheden voor meer productiviteit en efficiëntie. Veel wagenparken zien hun ROI dankzij onze software verbeteren. Van planning tot implementatie, integratie en training, wij zetten ons in voor uw resultaten, ROI en bottomline.

Macbook black be nl
Slimme dashboards en rapportagetools

Meten is weten. Gebruik onze slimme dashboards en rapportagetools om trends te analyseren en die te vergelijken met hoe andere bedrijven in uw sector het doen. Wat gaat goed en wat kan nog beter? Ontdek waar u kan besparen en hoe u uw wagenpark efficiënter kan beheren.

Functionaliteiten

Gebruiksmogelijkheden

Stel verschillende gebruiks- en veiligheidsniveaus in, op maat van uw organisatie. Maak zoveel verschillende gebruikers aan als u wilt en deel ze in verschillende groepen in voor makkelijk gebruiksbeheer.

Cloudgebaseerd

Webgebaseerde software (SaaS) helpt u om enorm te besparen op IT- en hardwarekosten. Geef uw mobiele werknemers toegang tot de data, alerts en rapportages die ze nodig hebben.

API-integratie

Integreer ons fleetmanagementsysteem met andere bedrijfssystemen zoals SAP, met de standaard- en webgebaseerde API’s (waaronder REST en SOAP). Maak het makkelijk om data te synchroniseren met uw payroll-, HR- en CRM-oplossingen.

Slimmer onderhoud

Hou voertuigonderhoud bij om makkelijk alerts in te stellen voor uw eigen onderhoudsafdeling of lokale dealer. Verhoog de nauwkeurigheid van uw gepland onderhoud om kosten te besparen.

Simpel en effectief

Zie nooit meer iets over het hoofd dankzij onze gepatenteerde technologie die verschillende middelen groepeert. Vereenvoudig zelfs het beheer van grotere wagenparken en krijg in één oogopslag een duidelijk beeld van essentiële data.

Trendanalyse

Sla data tot twee jaar lang op om op basis van historische rapportages trends te herkennen, onderzoek uit te voeren en betrouwbare voorspellingen te doen. Onze cloudgebaseerde opslag wordt regelmatig geback-upt en gerepliceerd.

Satellietoverzicht

Krijg waardevolle inzichten in locaties op de kaart dankzij de meest recente en uitgebreide satellietoverzichten verkrijgbaar. Inclusief beelden op zowel straat- als vogelvluchtniveau. Dagelijks worden er nieuwe beelden toegevoegd.

Persoonlijke kaarten

Stel persoonlijke markeringen op uw kaarten in, ook wel bekend als points of interest (POI’s), om depots, klanten of werkgebieden aan te duiden. Of om aan te geven dat werknemers niet in bepaalde gebieden mogen komen. Filter uw kaartoverzicht om specifieke markeringen te bekijken.

Efficiënt inzetten van voertuigen

Door al uw voertuigen en waardevol materieel te monitoren, ziet u precies welke middelen u efficiënter kan inzetten. Zet ongebruikte voertuigen toch nog in of verkoop ze. Zo bespaart u onnodige kosten.

Routegeschiedenis

Speel de gereden routes van één of meerdere voertuigen terug voor specifieke momenten. Zie welke routes uw chauffeurs daadwerkelijk aflegden. Krijg daarbij inzicht in zaken als te snel rijden of bepaalde stops en zie hoe chauffeurs presteren in vergelijking met de collega’s.

Krachtige zoekfunctie

Lokaliseer materieel en voertuigen sneller dankzij de krachtige zoekfunctionaliteit die automatisch kaarten updatet op basis van uw zoekopdracht. Vereenvoudig zo het beheer van uw fleet.

Wat is hier gebeurd?

Een krachtige tool om gedetailleerd inzicht te krijgen in gebeurtenissen in het verleden. Stel in geval van een ongeluk of een schadeclaim een onderzoek in door eenvoudig de gebeurtenissen terug te spelen.

Driver ID

Iedere chauffeur krijgt zijn eigen unieke sleutel waarmee u per werknemer elke rit kan bijhouden. Zie op individueel bestuurdersniveau waar verbetering in rijgedrag mogelijk is en gebruik die inzichten om chauffeurs te coachen naar een betere rijstijl.

Tankkaartintegratie

Monitor automatisch het gebruik van de tankkaart en herken automatisch verdachte transacties. Dring tankkaartfraude terug dankzij slimme algoritmes.

Wij maken gebruik van cookies en tracking om navigatie te ondersteunen, om u feedback te kunnen laten geven en uw gebruik van onze diensten en producten te analyseren. Ook helpen ze bij onze marketinginspanningen en het aanbieden van content van derde partijen. Klik om u uit te schrijven of om meer te weten te komen.

Ik accepteer