Fleet management systeem

Voertuigvolgsysteem software om uw totale wagenpark en bestuurders eenvoudig te monitoren en te beheren.

Voertuigvolgsysteem software om uw totale wagenpark en bestuurders eenvoudig te monitoren en te beheren.

Voertuig-volgsyteem

Dat inzicht is niet altijd even makkelijk als uw chauffeurs vaak op pad zijn met uw voertuigen. Maar gebrek aan inzicht resulteert vaak wel in gemiste kansen, lagere productiviteit en onnodige kosten.

Met track en trace voertuigen heeft u te allen tijde inzicht in waar uw voertuigen en werknemers zich bevinden. In één oogopslag een totaalinzicht over uw gehele buitendienst.

Wij helpen u door u een volledig inzicht te geven in de dagelijkse gang van zaken van uw wagenpark. Blijf op de hoogte van wat er gebeurt als uw werknemers onderweg zijn. Zo plant u efficiënter, geeft u uw klanten een betere service en verspilt u geen tijd met het bellen van chauffeurs voor statusupdates.

Rapportages en alerts

Zet uw voertuigdata om in begrijpelijke en bruikbare informatie. Maak automatisch rapportages en alerts aan en laat die direct doorsturen naar de juiste collega’s. Zorg voor een kortere reactietijd en behoud de controle over uw mobiele werknemers.

Monitor verschillende zaken met betrekking tot uw wagenpark aan de hand van rapportages en alerts. Denk onder andere aan brandstofverbruik, rijgedrag en productiviteit van uw werknemers.

Live kaarten

Met Live Kaarten en Route Replay bent u in één oogopslag op de hoogte van de actuele status van uw voertuigen. Zo krijgt u inzicht in snelheid, richting, huidige locatie en meer. Dat helpt u om efficiënter te plannen en uw klanten een betere service te verlenen. En u wint tijd doordat u niet met uw chauffeurs hoeft te bellen voor statusupdates.

Naast near-realtime inzicht, heeft u ook de mogelijkheid om de activiteiten van de werkdag terug te kijken. Speel gereden routes terug en zie waar uw chauffeurs onderweg stopten. Gebruik deze informatie om de productiviteit en veiligheid te verhogen.

Geofencing

We weten hoe nuttig het is om een fysiek gebied virtueel af te bakenen. Bijvoorbeeld om alerts te ontvangen vanaf het moment dat een voertuig een aangewezen gebied verlaat. We hebben het daarom eenvoudig gemaakt om deze zogenaamde geofences toe te voegen aan uw kaarten. Krijg daarnaast ook automatische suggesties voor nieuwe geofences, gebaseerd op de activiteit van uw wagenpark. Zo genereert u nog relevantere rapportages.

Dashboards

Zie in één oogopslag duidelijk wie van uw medewerkers op schema ligt en wie niet – of krijg deze informatie voor uw totale wagenpark. Herken trends en hou de prestaties van uw werknemers bij, uitgedrukt in euro’s. Realiseer echte verbeteringen en verhoog uw winst.

Met het duidelijke overzicht voorkomt u dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Zorg ervoor dat uw business zo efficiënt mogelijk opereert.

Bekijk Verizon Connect live in actie
Vraag een demo aan

Chauffeurs en voertuigen veiliger op weg

Houd grip op het rijgedrag van uw chauffeurs en monitor hun veiligheid en die van uw voertuigen. Ga ongeoorloofd voertuiggebruik tegen en vind gestolen materieel makkelijker terug.

Objectieve en accurate inzichten in de veiligheid van uw chauffeurs

Pak onveilig rijgedrag aan voordat het te laat is. Dankzij Driver ID krijgt u een accuraat beeld van hoe uw chauffeurs individueel presteren en hoe u ze kan coachen naar een veiligere rijstijl. Krijg duidelijk inzicht in zaken als te snel rijden, een agressieve rijstijl en andere vormen van onveilig rijgedrag die de kans op ongelukken verhogen. Zo kan u meteen ook besparen op brandstof- en onderhoudskosten.

Vraag een demo aan

Beheer uw wagenpark, waar u ook bent

Met onze GPS-tracking-app voor zowel Android als iOS krijgt u ook onderweg inzicht in de prestaties van uw werknemers en voertuigen.

Krijg overal en altijd inzicht in essentiële fleetmanagementopties:

  • Toegang tot uw dashboards, live kaarten, rapportages, alerts en meer
  • Zie wie van uw chauffeurs het dichtst in de buurt is om een nieuwe opdracht op te pakken
  • Bekijk de routes terug die uw voertuigen hebben gereden
  • Krijg inzicht in uw geofences
Vraag een demo aan

Eco-Buzzer

We weten allemaal dat we zuiniger zouden moeten rijden. In het belang van het milieu, van andere weggebruikers en dat van de business. Maar in de praktijk wordt een zuinige rijstijl wel eens vergeten. Zeker als het druk is, is het makkelijk om te vervallen in oude, slechte gewoontes die uiteindelijk zorgen voor hogere brandstofkosten, verkeersboetes of zelfs ongelukken.

De Eco-Buzzer is een verborgen apparaat dat een kort alarm afgeeft als gevaarlijk rijgedrag wordt gedetecteerd, of dat continu afgaat als iemand te snel rijdt.

Met de gratis mobiele app kunnen chauffeurs precies zien hoe ze presteren. Dit helpt managers om werknemers efficiënter te coachen, omdat bestuurders op deze manier uit zichzelf al hun onveilige rijgedrag kunnen corrigeren.

Worden uw voertuigen ook privé gebruikt?

Onze fleetmanagementsoftware begrijpt dat u bedrijfsvoertuigen niet altijd wilt kunnen volgen. Bijvoorbeeld als uw werknemers hun firmawagen ook privé mogen gebruiken.

Hoe zorgt u ervoor dat de installatie van GPS-trackinghardware niet ten koste gaat van de privacy van uw chauffeurs? Heel simpel.

Met een privéschakelaar kunnen chauffeurs met één druk op de knop de GPS-trackinghardware uitschakelen als ze het voertuig in hun vrije tijd gebruiken. Het enige wat ze daarna nog hoeven te doen, is de schakelaar opnieuw inschakelen als ze weer aan het werk gaan.

Software die zichzelf terugverdient

Onze software kan u helpen verborgen kosten aan het licht te brengen en biedt u mogelijkheden voor meer productiviteit en efficiëntie. Veel wagenparken zien hun ROI dankzij onze software verbeteren. Van planning tot implementatie, integratie en training, wij zetten ons in voor uw resultaten, ROI en bottomline.

Slimme dashboards en rapportagetools

Meten is weten. Gebruik onze slimme dashboards en rapportagetools om trends te analyseren en die te vergelijken met hoe andere bedrijven in uw sector het doen. Wat gaat goed en wat kan nog beter? Ontdek waar u kan besparen en hoe u uw wagenpark efficiënter kan beheren.

Bespaar op kosten met hulp van Engine Connect

Krijg toegang tot meer betrouwbare en nauwkeurige data, direct vanuit uw motor. Met preciezere informatie over brandstofverbruik, rijgedrag, afgelegde kilometers en motorstoringen, kunt u een significant geldbedrag besparen.

Identificeer een hoog brandstofverbruik, behoud de controle en coach uw chauffeurs om de efficiëntie binnen uw mobiele personeelsbestand te vergroten. Help onnodig stationair draaien te verminderen en plan voertuigonderhoud in op basis van de vereisten van uw motoren om uw voertuigen te beschermen tegen onverwachte reparaties. 

Mogelijke voordelen:
  • Verlaag het brandstofverbruik
  • Identificeer onnodig stationair draaien
  • Creëer een betere onderhoudsplanning
  • Voorkom onverwachte reparaties
  • Vergroot de productiviteit

Vraag een gratis demonstratie aan

In 15 minuten laten we u zien waarom ons platform ideaal is voor uw organisatie.

Lennox Mansveld Ultra Logistics velux

Functies

Gebruiksmogelijkheden

Stel verschillende gebruiks- en veiligheidsniveaus in, op maat van uw organisatie. Maak zoveel verschillende gebruikers aan als u wilt en deel ze in verschillende groepen in voor makkelijk gebruiksbeheer.

Cloudgebaseerd

Webgebaseerde software (SaaS) helpt u om enorm te besparen op IT- en hardwarekosten. Geef uw mobiele werknemers toegang tot de data, alerts en rapportages die ze nodig hebben.

API-integratie

Integreer ons fleetmanagementsysteem met andere bedrijfssystemen zoals SAP, met de standaard- en webgebaseerde API’s (waaronder REST en SOAP). Maak het makkelijk om data te synchroniseren met uw payroll-, HR- en CRM-oplossingen.

Slimmer onderhoud

Hou voertuigonderhoud bij om makkelijk alerts in te stellen voor uw eigen onderhoudsafdeling of lokale dealer. Verhoog de nauwkeurigheid van uw gepland onderhoud om kosten te besparen.

Simpel en effectief

Zie nooit meer iets over het hoofd dankzij onze gepatenteerde technologie die verschillende middelen groepeert. Vereenvoudig zelfs het beheer van grotere wagenparken en krijg in één oogopslag een duidelijk beeld van essentiële data.

Trendanalyse

Sla data tot twee jaar lang op om op basis van historische rapportages trends te herkennen, onderzoek uit te voeren en betrouwbare voorspellingen te doen. Onze cloudgebaseerde opslag wordt regelmatig geback-upt en gerepliceerd.

Satellietoverzicht

Krijg waardevolle inzichten in locaties op de kaart dankzij de meest recente en uitgebreide satellietoverzichten verkrijgbaar. Inclusief beelden op zowel straat- als vogelvluchtniveau. Dagelijks worden er nieuwe beelden toegevoegd.

Persoonlijke kaarten

Stel persoonlijke markeringen op uw kaarten in, ook wel bekend als points of interest (POI’s), om depots, klanten of werkgebieden aan te duiden. Of om aan te geven dat werknemers niet in bepaalde gebieden mogen komen. Filter uw kaartoverzicht om specifieke markeringen te bekijken.

Efficiënt inzetten voertuigen

Door al uw voertuigen en waardevol materieel te monitoren, ziet u precies welke middelen u efficiënter kan inzetten. Zet ongebruikte voertuigen toch nog in of verkoop ze. Zo bespaart u onnodige kosten.

Routegeschiedenis

Speel de gereden routes van één of meerdere voertuigen terug voor specifieke momenten. Zie welke routes uw chauffeurs daadwerkelijk aflegden. Krijg daarbij inzicht in zaken als te snel rijden of bepaalde stops en zie hoe chauffeurs presteren in vergelijking met de collega’s.

Krachtige zoekfunctie

Lokaliseer materieel en voertuigen sneller dankzij de krachtige zoekfunctionaliteit die automatisch kaarten updatet op basis van uw zoekopdracht. Vereenvoudig zo het beheer van uw fleet.

Wat is hier gebeurd?

Een krachtige tool om gedetailleerd inzicht te krijgen in gebeurtenissen in het verleden. Stel in geval van een ongeluk of een schadeclaim een onderzoek in door eenvoudig de gebeurtenissen terug te spelen.

Driver ID

Iedere chauffeur krijgt zijn eigen unieke sleutel waarmee u per werknemer elke rit kan bijhouden. Zie op individueel bestuurdersniveau waar verbetering in rijgedrag mogelijk is en gebruik die inzichten om chauffeurs te coachen naar een betere rijstijl.

Tankkaartintegratie

Monitor automatisch het gebruik van de tankkaart en herken automatisch verdachte transacties. Dring tankkaartfraude terug dankzij slimme algoritmes.

Motor diagnose

Gebruik motorgegevens om het brandstofverbruik en het gebruik per voertuig te controleren. Check kilometerstanden, onnodig stationair draaien en wanneer de motor aan/uit staat. Ontvang diagnostische foutcodes om het onderhoud voor te blijven.