Industrie

HomepageIndustrie

Connected intelligentie voor elke industrie

Elke industrie is anders. Daarom heeft u een fleetmanagement systeem nodig die met u mee kan groeien en die is afgestemd op de continu veranderende ontwikkelingen binnen uw branche.

De diversiteit en unieke behoeften van de industrieën die wij ondersteunen, worden voortdurend uitgebreid; Reveal is een op integratie gericht platform met een krachtige toolset die het mogelijk maakt makkelijk informatie uit te wisselen tussen verschillende oplossingen voor bedrijfssoftware.

Distributie

Optimaliseer uw koeriersbedrijf met een volgsysteem om uw klantenservice te verbeteren.

Lees meer over distributie

Dienstverlening en gespecialiseerde beroepen

Verbeter de productiviteit en de efficiëntie van uw wagenpark met onze planning software. Help uw bestuurders en uw klanten sneller.

Lees meer over dienstverlening en gespecialiseerde beroepen

Transport

Fleetmanagement software voor uw vrachtwagens om de brandstofkosten te verlagen en de veiligheid van uw chauffeurs te verbeteren.

Lees meer over transport

Bouw en zwaar materieel

Beheer uw bouwvoertuigen met GPS tracking. Een fleetmanagementsysteem helpt bouwbedrijven met ROI, productiviteit, voertuigonderhoud, veiligheid en beveiliging.

Lees meer over bouw en zwaar materieel

Overheid & Gemeenten

Verizon Connect biedt oplossingen voor het volgen en beheren van uw wagenpark voor overheidsinstellingen voor meer efficiëntie bij het bewaken van CO2-uitstoot. We bieden diagnostische rapporten om brandstofkosten inzichtelijk te maken.

Lees meer over overheid & gemeenten

Autobus & Busbedrijven

Lagere brandstofkosten, hogere productiviteit en verbeterde veiligheid zijn de drie belangrijkste redenen voor een GPS Tracking systeem voor autobussen en bussen.

Lees meer over autobus & busbedrijven

Service

Meer productiviteit en efficiëntie van uw wagenpark met onze tracking software. Help uw klanten niet alleen sneller, maar ook beter.

Lees meer over service