API-integraties

Maak goede software nóg beter met onze toolkit voor API-integratie.

Bouw op maat gemaakte verbindingen met standaard API-tools

Verizon Connect is een op integratie gericht platform met een krachtige toolset die het mogelijk maakt makkelijk informatie uit te wisselen tussen verschillende oplossingen voor bedrijfssoftware (facturatie, payroll, HR, onderhoud, CRM, finance, gezondheid en werkveiligheid).

Onze flexibele API-toolkit helpt in-house software-engineers of externe developers om op maat gemaakte verbindingen te ontwikkelen tussen onze software en andere oplossingen, van accounting tot HR.

Onze API voor telematica is developervriendelijk en maakt gebruik van algemeen geaccepteerde standaarden en krachtige securityprotocollen om data efficiënt, veilig en snel uit te wisselen. Zo kan het volledige bedrijf de voordelen benutten van data die worden verzameld door uw chauffeurs.

Papierloze administratie

De API kan routeinformatie (zoals start- en stoptijden of verwachte aankomsttijden) van en naar uw ERP-systeem sturen voor facturatie aan klanten of notificaties.

Voertuigafschrijving

Informatie (zoals kilometerstanden) over uw voertuigen is te importeren in uw ERP-software, zodat u de afschrijvingen op uw wagenpark kan bijhouden voor uw boekhouding.

Plan chauffeurs in voor opdrachten

Uw planners gebruiken waarschijnlijk een CRM voor het klantencontact. Met de Verizon Connect-API kunnen zij binnen uw CRM-systeem een medewerker op een nieuwe opdracht zetten en de opdracht ook nog eens rechtstreeks naar de medewerker doorsturen.

Externe werkorders

Heb een overzicht van al uw dagelijkse activiteiten door ook externe werkorderdata op te nemen in uw samenvattings- en variantierapporten met Verizon Connect Fleet tracking software.

Rittengeschiedenis

Bekijk in realtime gedetailleerde (rit)overzichten van chauffeurs, voertuiglocaties- en statussen in uw backofficesystemen voor onder andere dispatching-, GIS en CRM.

Een veiligere fleet

Verbeter de veiligheidsprogramma’s voor uw fleet door in realtime informatie te verzamelen over onverantwoord rijgedrag van uw chauffeurs.

Beheer gebruikers

Synchroniseer uw voertuigvolgsystemen met uw complete backoffice, op basis van chauffeurs, voertuigen, groepen en belangrijke locaties. Beheer de gebruikerstoegang en pas de groepsleden automatisch aan wanneer uw organisatie verandert.

Start vandaag nog

Vul het formulier in voor meer informatie over onze integratiemogelijkheden.