GPS tracking voor touringcar & busbedrijven

GPS tracking voor touringcar & busbedrijven

Bespaar op brandstofkosten, verbeter de productiviteit en verhoog de veiligheid van zowel chauffeurs als passagiers met een fleet management oplossing.

HomepageIndustrieAutobus & Busbedrijven

Brandstofkosten beheren en efficiëntie verhogen

Fleet management software kan u helpen het aantal afgelegde kilometers te verminderen met tools om efficiënte routes te plannen, het dichtstbijzijnde voertuig naar een opdracht te sturen en verspillend rijgedrag te verminderen. Controleer uw voertuigen op onnodig stationair draaien en ongeoorloofd gebruik om brandstof te besparen en de klantervaring te verbeteren.


Coach chauffeurs op veilig rijgedrag

Veiligheid

Coach chauffeurs op veilig rijgedrag

Het is van essentieel belang dat buschauffeurs hun routes veilig kunnen afleggen. Met GPS-tracking kunnen wagenparkbeheerders bijna realtime waarschuwingen ontvangen voor gevaarlijk rijgedrag, zoals te hard rijden of plotseling remmen, om veilig rijden te helpen coachen.


Naleving

Help tachograafovertredingen te verminderen

GPS-oplossingen voor wagenparkbeheer helpen de naleving van regels te vereenvoudigen en waarschuwen u voor mogelijke overtredingen. Het controleren van rijtijden en pauzes kan ook helpen om ongevallen te voorkomen en risico’s te beperken.


Productiviteit

Bied betrouwbare service aan uw klanten

De kwaliteit van de dienstverlening kan uw bus- of touringcarbedrijf maken of breken. Een oplossing voor wagenparkbeheer kan u helpen snel voertuigen te lokaliseren, efficiënte routes te plannen en de productiviteit van uw wagenpark te verbeteren.


Lokaliseer chauffeurs wanneer u onderweg bent

Mobiele apps

Lokaliseer chauffeurs wanneer u onderweg bent

Onze gebruiksvriendelijke mobiele apps helpen u uw chauffeurs en voertuigen te lokaliseren wanneer u niet op kantoor bent. Weet waar uw voertuigen zijn wanneer u ze nodig hebt en stuur de dichtstbijzijnde naar een pick-up.


Wees proactief met onderhoud

Onderhoud

Wees proactief met onderhoud

Goed onderhouden voertuigen kunnen helpen stilstand tijd en kosten te verminderen. Stel eenvoudig waarschuwingen in om preventief onderhoud in de gaten te houden.


Specifieke locaties bewaken

Geofences

Specifieke locaties bewaken

Gebruik geofences om te zien wanneer chauffeurs bepaalde gebieden binnenrijden en verlaten. Zorg ervoor dat ze alleen stoppen waar en wanneer ze mogen stoppen.


Help onnodige brandstofkosten te verminderen

Stationair draaien

Help onnodige brandstofkosten te verminderen

Gebruik rapporten, alerts en dashboards om het stationair draaien te controleren en brandstof te besparen.