Learn more about Verizon's response to COVID-19

Een veilig wagenpark. Bescherm wat echt belangrijk is.

Minder zorgen voor iedereen met een veilig wagenpark. Onze mobiele oplossingen helpen uw team om hun veiligheid te monitoren en te verhogen. Geef ze de tools om onveilig rijgedrag te herkennen, schakel hulp in als dat nodig is en bescherm tegelijkertijd uw voertuigen.

Minder zorgen voor iedereen met een veilig wagenpark. Onze mobiele oplossingen helpen uw team om hun veiligheid te monitoren en te verhogen. Geef ze de tools om onveilig rijgedrag te herkennen, schakel hulp in als dat nodig is en bescherm tegelijkertijd uw voertuigen.

Altijd veilig de baan op

Uw chauffeurs hebben het druk. Daardoor vergeten ze soms wat écht belangrijk is. Met onze GPS-oplossingen voor een veilig wagenpark zorgt u ervoor dat de veiligheid van uw chauffeurs en voertuigen altijd op de eerste plaats komt.

Te snel rijden

Als uw chauffeurs minder vaak te snel rijden, levert dat meer voordelen op dan enkel brandstofbesparing en minder snelheidsboetes. Het gaat erom dat zij op die manier zichzelf en anderen niet nodeloos in gevaar brengen. Krijg inzicht in snelheidsboetes op wagenparkniveau, of per individuele bestuurder. Stel alerts in voor specifieke situaties, zoals boetes in de bebouwde kom of voor andere situaties waarin dat extra gevaarlijk is.

Statistieken over rijgedrag

Krijg inzicht in roekeloos rijgedrag, zoals agressief optrekken, hard remmen en te snel rijden. Zie welke vormen van een onveilige rijstijl het grootste probleem vormen binnen uw organisatie en kaart dit aan bij uw bestuurders.

Actuele alerts

Met near-realtime alerts in het voertuig worden chauffeurs erop gewezen als ze niet veilig rijden. Zo kunnen ze direct hun rijstijl aanpassen.

Vergelijk prestaties

Chauffeurs die verdwaald zijn vormen een gevaar voor zichzelf. Krijg eenvoudig inzicht in de routes die ze rijden door gebruik te maken van de Route Replay-functionaliteit en herken rijactiviteit zoals te snel rijden of andere vormen van gevaarlijk rijgedrag.

Veiliger navigeren

Chauffeurs die verdwaald zijn vormen een gevaar voor zichzelf. Krijg eenvoudig inzicht in de routes die ze rijden door gebruik te maken van de Route Replay-functionaliteit en herken rijactiviteit zoals te hard rijden of andere vormen van gevaarlijk rijgedrag.

Veilig aan het werk

Mobiele medewerkers krijgen onderweg te maken met verschillende gevaren. Het is goed om te laten weten dat u er voor hen bent.

Hulpsignaal bij noodgevallen

Met één druk op de knop kan een chauffeur zijn collega’s in geval van nood seinen en om hulp vragen. Dankzij de near-realtime GPS-inzichten ziet u waar zij zich bevinden en kan u de hulpdiensten de nodige informatie verschaffen om snel ter plaatse te zijn.

Gevaarlijk gebied

Ontvang een melding als een chauffeur een gevaarlijk gebied betreedt of verlaat. Denk bijvoorbeeld aan industriële omgevingen of andere gebieden waar een verhoogde kans is op een noodsituatie. Door het instellen van geofence-alerts bent u op de hoogte en kan u ervoor zorgen dat ze zich houden aan de veiligheidsvoorschriften.

Live inzicht in digitale tachograaf

Krijg near-realtime inzicht in de tachograafstatus van uw chauffeurs en stel alerts in die u waarschuwen als iemand bijvoorbeeld zijn maximale rijtijd overschrijdt. Dit helpt om uw wagenpark veilig te houden en om opdrachten efficiënter in te plannen zonder dat u eerst moet overleggen met uw chauffeur.

Satellietdekking

Dankzij onze satellietdekking blijft u altijd in contact met uw team, ook in afgelegen gebieden. Zo hebt u de gemoedsrust dat hulp in het geval van nood nooit veraf is.

Vraag een prijsopgave aan

Bescherm uw eigendommen

Door een combinatie van geofencing en inzicht in locaties, is het mogelijk om meteen een signaal te krijgen op het moment dat er iets aan de hand lijkt te zijn met uw eigendommen – bijvoorbeeld op het moment dat ze een bepaald gebied verlaten. Dankzij GPS-voertuigtracking beschikt u over de informatie die u en de politie nodig hebben om gestolen voertuigen snel weer terug te halen.

Klanten lieten weten dat ze door het terugvinden van slechts één gestolen voertuig de investering in een telematica-systeem al ruimschoots hadden terugverdiend. Dat gold al helemaal voor de gevallen waarbij het voertuig een kostbare lading bij zich had.

Sneller kunnen reageren in het geval van diefstal dankzij GPS-data levert bedrijven drie verschillende voordelen op:

  • Minder verloren tijd door het uitvallen van een voertuig
  • Een besparing op vervangingskosten en minder verhoogde premies na het incident
  • Mogelijk helpt het om verzekeringspremies al vooraf te verlagen
Vraag een prijsopgave aan

Stop ongeoorloofd gebruik van voertuigen

Uw voertuigen zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor uw business. Als uw werknemers ze mee naar huis nemen, wilt u dus de zekerheid dat er geen misbruik van wordt gemaakt. Maar hoe weet u nu zeker of uw chauffeurs uw voertuigen niet gebruiken om bij te klussen of om een weekendje weg te gaan? Zelfs als uw bestuurders toestemming hebben om hun voertuig voor privédoeleinden te gebruiken, wilt u er zeker van zijn dat ze er geen misbruik van maken.

Hoe kan u gemoedsrust vinden als u zich zorgen maakt over de gevolgen van ongeoorloofd voertuiggebruik? Die zorgen verdwijnen als u inzicht hebt in wat er met uw voertuigen gebeurt.

Bedrijfsaansprakelijkheid

Als een bestuurder een ongeluk heeft met zijn bedrijfswagen bent u verantwoordelijk – ongeacht waar of wanneer dat gebeurt.

24/7 inzicht

Door uw voertuigen near-realtime te volgen, kan u 24 uur per dag exact zien waar ze zijn. Zo maakt u een einde aan ongeoorloofd voertuiggebruik.

Inzicht in locatiegeschiedenis

Krijg een gedetailleerde voertuigrapportage waarin u op basis van historische gegevens ziet waar en wanneer uw voertuigen een stop maakten – en zie ook meteen of het ging om al dan niet geoorloofd gebruik. Met deze data krijgt u inzichten in de locatiegeschiedenis van uw voertuigen en kan u de kans op ongewenste gevolgen verminderen.

Vraag een gratis demonstratie aan

In 15 minuten laten we u zien waarom ons platform ideaal is voor uw organisatie.

Lennox Mansveld Ultra Logistics velux