Efficiënter brandstofverbruik

HomepageBrandstofbeheer voor uw wagenpark

Minder brandstof betekent meer winst

Verbeter de efficiëntie in meer opzichten dan alleen het aantal kilometers per liter. Met Verizon Connect-software bespaart u brandstof en kosten door het rijgedrag van uw bestuurders, de gekochte brandstof, de routes en het onderhoud te analyseren en oplossingen voor te stellen die uw hele wagenpark efficiënter maken.


Blijf in beweging

Voorkom brandstofverspilling door stationair draaien en kijk hoe de besparingen kunnen oplopen. Help uw bestuurders te begrijpen wat het verschil is tussen noodzakelijk en onnodig stationair draaien met de intuïtieve tools voor brandstofbeheer van Verizon Connect.

Herken onnodig stationair draaien

Ontdek en corrigeer brandstof verspillend rijgedrag met rapporten die onderscheid maken tussen motoren die zonder reden draaien en motoren die stationair draaien voor een opdracht, zoals het gebruik van een PTO-aandrijving of de laadklep van een vrachtwagen.

Minimaliseer motorslijtage

Verleng de levensduur van uw voertuigen en bedrijfsmiddelen met Verizon Connect. Onze software helpt bij het verminderen van onnodig stationair draaien, waardoor de motor minder snel slijt en u bespaart op onderhoudskosten.


Rij zuiniger met een nieuwe rijstijl

Verlaag de brandstofkosten door het gedrag achter het stuur aan te passen. Verminder uw brandstofuitgaven met een rustige en beheerste rijstijl die door Verizon Connect wordt gecoacht. Toon gegevens van bestuurders op ons scorebord en maak er een wedstrijd voor het hele wagenpark van om zuiniger te rijden. Beloon gewenste rijgewoonten en corrigeer ongewenste rijgewoonten om met het hele team te werken aan efficiënter brandstofverbruik.

Verhoog de veiligheid

Verminder onveilig rijgedrag om niet alleen te besparen op brandstofkosten, maar ook de kans op kostbare ongelukken te beperken.

Stimuleer efficiëntie

Wijs bestuurders op brandstof verspillend rijgedrag met bijna realtime meldingen in de cabine. Bestuurders kunnen zo meteen hun rijstijl aanpassen.


Stel uw gegevens en uw besparingen veilig

Benut de tankpassen voor uw wagenpark optimaal. Profiteer van het gemak en de kortingen die tankpassen bieden zonder uw gegevens in gevaar te brengen of complexe analyses te hoeven maken.

Bescherm uw tankpassen

Verizon Connect-software combineert diverse gegevenspunten om mogelijk frauduleuze tankpastransacties onder uw aandacht te brengen.

Koppel met andere systemen

Onze oplossingen werken naadloos samen met de meeste tankpassystemen en zakelijke software om gegevensinvoer tot een minimum te beperken.

Maak betere rapporten

Met Verizon Connect wordt rapportage over brandstofverbruik eenvoudiger en betrouwbaarder. Bekijk het aantal gereden kilometers per liter en andere maatstaven van efficiëntie voor uw hele wagenpark of voor een individueel voertuig aan de hand van nauwkeurige gps-gebaseerde gegevens. Herken de oorzaken van brandstofverspilling, brandstofverlies en brandstofdiefstal en coach op een efficiëntere rijstijl om zo zuinig mogelijk te rijden.

Plan betere routes en rijd minder kilometers

Voorkom onnodige kilometers en onnodig brandstofverbruik met Verizon Connect. Creëer optimale routes met uw software voor wagenparkbeheer om een daling in het aantal gereden kilometers te zien. Verhoog uw brandstofefficiëntie door minder kilometers te rijden terwijl u arbeidskosten bespaart en uw productiviteit verhoogt.

Vermijd files

Voeg lagen met verkeersgegevens toe aan uw kaarten om gebieden met verkeersopstoppingen te kunnen vermijden. Houd uw bestuurders in beweging en gemotiveerd doordat ze minder vaak in de file staan.

Plan effectief

Stuur technici die het dichtst in de buurt zijn van nieuwe opdrachten om lange ritten te beperken en de klanttevredenheid te vergroten.


Onderhoud uw wagenpark en bespaar geld

Voertuigen die regelmatig worden onderhouden, verbruiken minder brandstof. Voorkom hogere jaarlijkse brandstofkosten door uw wagenpark in topconditie te houden. Profiteer van intelligente onderhoudsplanning en reageer snel op problemen met Verizon Connect-software. Wij helpen u noodzakelijk onderhoud te plannen, van bougies en remmen tot aandrijfriemen en sensoren, om het aantal gereden kilometers per liter te maximaliseren.

Ontvang onderhoudsmeldingen

Ontvang onderhoudsmeldingen op basis van datum, motoruren of gereden afstand, zodat u weet welke voertuigen onderhoud nodig hebben en wanneer. Plan afspraken met uw lokale dealer of garage om de uitvaltijd te beperken.

Krijg inzicht in specifieke gegevens

Krijg realtime inzicht in uitgebreide gegevens over uw voertuigen met bepaalde gps-oplossingen, zoals vrachtwagens met ingebouwde hardware. Stel een proactief onderhoudsplan op om kostbare stilstand te voorkomen.

Overleg met uw dealer of garage

Neem contact op met uw dealer om tijdig en passend onderhoud van uw voertuigen te plannen.