Learn more about Verizon's response to COVID-19

Verhoog de productiviteit van uw wagenpark

Krijg meer gedaan in minder tijd en met minder middelen. Krijg toegang tot inzichten in uw wagenpark. Plan efficiënter, dring het aantal overuren terug en stop ongeoorloofd voertuiggebruik. Zo weet u wat wel en niet werkt.

Krijg meer gedaan in minder tijd en met minder middelen. Krijg toegang tot inzichten in uw wagenpark. Plan efficiënter, dring het aantal overuren terug en stop ongeoorloofd voertuiggebruik. Zo weet u wat wel en niet werkt.

Zet uw voertuigen effectief in

Vrachtwagens, bestelbusjes en andere voertuigen zijn een dure investering. Haal zoveel mogelijk uit die investering door ze effectief in te zetten. Onze GPS-trackingsoftware draagt daar op verschillende manieren toe bij.

Breng ongebruikte voertuigen in kaart

Ongebruikt materiaal is niet alleen zonde van de investering – het is ook een symptoom van een inefficiënte planning. Door ongebruikte voertuigen in kaart te brengen, krijgt u een duidelijk beeld van hoe u effectiever kan werken.

Enkel het materieel dat u écht nodig hebt

Over meer materieel beschikken dan nodig zorgt voor veel extra overhead. De tijd die u kwijt bent aan het onderhouden en repareren van ongebruikt materieel is een verspilling van productiviteit. Inzicht in opdrachten die u in het verleden uitvoerde, helpt u te bepalen welk materieel u wel en niet nodig hebt voor toekomstige opdrachten.

Krijg overzicht

De kans is groot dat uw bedrijf verschillende vestigingen heeft die onafhankelijk van elkaar werken. Een bedrijfsbreed overzicht van aanwezig materieel bespaart tijd en voorkomt onnodige aankoop of huur van materieel.

Herken improductiviteit

Iedere werknemer is weleens minder productief, maar er zijn manieren om dat soort momenten tot een minimum te beperken. Onze oplossingen helpen om processen, die niet direct bijdragen aan uw omzet, te verkorten. Denk aan verplichte administratie en het heen en weer rijden van opdracht A naar B, of aan gepland onderhoud.

Bespaar tijd met slimme routes

Help uw chauffeurs om efficiëntere routes te rijden. Met Route Replay krijgt u in vogelvlucht een overzicht van de gereden routes en ziet u hoe dat in het vervolg efficiënter kan.

Minder tijd kwijt aan administratie

Verplicht papierwerk zorgt voor onnodig veel verloren productiviteit. Maak de digitale overstap en laat uw werknemers hun gewerkte uren en kilometerregistratie automatisch bijhouden.

Efficiëntere onderhoudsplanning

Hou grip op onderhoud met automatische alerts die u herinneren aan gepland onderhoud en geef uw garage zo genoeg tijd om al onderdelen te bestellen. Plan onderhoud en reparaties in op de momenten die u de minste overlast bezorgen.

Vraag een prijsopgave aan

Laat ons uw productiviteit verhogen

Zijn uw werknemers al productief? Er is altijd ruimte voor verbetering. Door efficiëntere orderplanning bijvoorbeeld. Wij geven u de middelen die u nodig hebt om de planning te vergelijken met de daadwerkelijke uitvoering.

Planning versus praktijk

Zie in één oogopslag of uw werknemers voor- of juist achterlopen op de planning – zowel in near-realtime als achteraf. Herken kansen voor verbetering en zie hoe u vertragingen in de planning in de toekomst voorkomt.

Lastminute- en spoedopdrachten

Reageer flexibel op spoedopdrachten en laat ze uw planning niet in de war brengen. Voorkom productiviteitsverlies door opdrachten opnieuw in te delen of op een ander moment in te plannen.

Zie hoe uw chauffeurs presteren

Stel productiviteitsdoelen en deel ze met het team. Zorg voor een vriendschappelijke, interne competitie om de titel voor meest productieve werknemer.

Minder administratie, meer productiviteit

Door uw werknemers minder tijd te laten besteden aan papierwerk, verhoogt u de productiviteit. We helpen u bij het digitaliseren van papieren formulieren en bij het automatiseren van een groot deel van uw administratie. Zo bespaart u tijd en werkt u bovendien ook nauwkeuriger.

Automatische urenregistraties

Automatiseer de urenregistratie van uw individuele werknemers aan de hand van geverifieerde data met betrekking tot chauffeur, locatie en het aantal gewerkte uren.

Automatische rapportages op maat

Maak rapportages met de informatie die u en uw werknemers nodig hebben, en ontvang ze op de momenten dat u ze nodig hebt. Kies uit verschillende formaten, waaronder Microsoft Excel en PDF.

Vraag een gratis demonstratie aan

In 15 minuten laten we u zien waarom ons platform ideaal is voor uw organisatie.

Lennox Mansveld Ultra Logistics velux