Software voor field service management

Software voor field service management

Met Reveal Field van Verizon Connect kunt u taken plannen en beheren, verzenden naar technici in het veld en nauwkeurigere ETA's bieden.

HomepageOplossingSoftware voor field service management

Volledige controle, onderweg en op kantoor

Reageer op klantverzoeken met een duidelijker overzicht van de monteur- en opdrachtstatus dankzij buitendienstsoftware. Iedereen kan inloggen op één systeem. U hoeft dus niet langer verschillende agenda’s en spreadsheets samen te voegen.

Meer informatie

Vereenvoudig planning met een gebruiksvriendelijke agenda

Plan taken en beheer de planning door afspraken in de agenda te slepen. Onze slimme planningsfunctie biedt suggesties voor technici op basis van beschikbaarheid, vaardigheden en locatie.


Gemakkelijke communicatie met de buitendienst

Wijs opdrachten direct toe aan de buitendienst en laat hen een status toekennen aan de opdracht. In de mobiele app kunnen monteurs hun planning inzien, werkbonnen laten aftekenen, foto’s opslaan en notities bewaren.


Verbeter de klanttevredenheid met nauwkeurige aankomsttijden

Ontvang notificaties als een monteur vertraging oploopt of als hij een toegewezen opdracht niet heeft bekeken. Verstrek klanten accurate aankomsttijden met behulp van GPS - volgdata. Stuur klanten afspraakbevestigingen en - herinneringen.

Start nu

Beheer uw buitendienstactiviteiten vanuit één centrale plaats

Login op hetzelfde systeem voor zowel GPS-wagenparktracking als buitendienstsoftware. Bekijk opdracht statussen, plan een opdracht in en volg uw voertuigen in bijna realtime vanuit één centrale plaats. Gebruik de livekaart en de agenda om sneller te reageren op spoedopdrachten.

Bekijk hoe

Hoe Reveal Field werkt

 • 1

  Ontvang een opdrachtverzoek van een klant.

  2

  Plan een taak in op basis van de beschikbaarheid, vaardigheden en locatie van de technicus.

  3

  Stuur automatisch een opdrachtbevestiging naar de klant.

 • 1

  Bekijk de opdrachtplanning en opdrachtdetails in de mobiele app.

  2

  Ontvang een nieuwe opdracht direct wanneer deze wordt ingepland.

  3

  Koppel opdrachtstatus en werkbonnen terug naar het kantoor.

 • 1

  Bekijk de opdrachtstatus en voertuiglocatie op de live-kaart.

  2

  Verstrek de klant een meer accurate aankomsttijd.

  3

  Bied een verbeterde klantervaring.

In gebruik bij grote en kleine wagenparken, zoals:

Kenmerken

Slimme planning

Plan een afspraak in de drag-and-drop kalender met suggesties van technici op basis van beschikbaarheid, vaardigheden en locatie.

Planning

Bekijk alle openstaande of in te plannen opdrachten, wijs taken snel toe en informeer de buitendienst over nieuwe opdrachten in bijna realtime.

Opdrachtbeheer

Voeg informatie over klanten en opdrachten toe, waaronder het type opdracht, klantadres en andere contactgegevens.

Meerdere monteurs en meerdere locatiebezoeken

Plan grotere opdrachten in die meerdere monteurs of bezoeken vereisen (opeenvolgend of niet-opeenvolgend).

Slimme notificaties

Ontvang een notificatie wanneer een opdracht niet is bekeken door een monteur en bekijk of er sprake is van vertraging.

Monteur status

Bekijk het dagelijkse opdrachtenoverzicht en andere belangrijke opdrachtinformatie. Werk de opdrachtstatus bij: bezig of voltooid.

Werkbon

Bewaar notities, foto’s en handtekeningen in de mobiele buitendienst app.

Klantnotificaties

Stuur afspraakbevestigingen of - herinneringen naar klanten en stuur een e-mail of sms om de verwachte aankomsttijd door te geven.

Klantbeoordelingen

Vraag uw klanten om beoordelingen te geven van de technicus en het geleverde werk.

Klantrecensies

Vraag uw klanten om recensies te geven over de technicus en het geleverde werk.

Dashboard met beoordelingen en recensies

Bekijk de prestaties van het bedrijf en technici en de ontwikkeling daarvan door de tijd heen.


Veelgestelde vragen

Wat is buitendienst beheer software ?

Buitendienst beheer software helpt bedrijven bij het beheren van technici die terugkerende taken uitvoeren in het veld. Dit omvat bedrijven in de HVAC, sanitair, elektriciteit, algemene aannemers en landschapsarchitectuur ondernemingen. Met buitendienst beheer software kunt u uw manier van werken digitaliseren in plaats van het gebruik van papieren notities, een whiteboard voor planning, en uw technici te bellen om te zien wat er op een weg gebeurt. Deze software wordt ook wel work management software, field service management software of field service planningssoftware genoemd.

Hoe helpt dit mijn bedrijf?

Met buitendienst beheer software kan iedereen die voor u werkt op hetzelfde systeem inloggen om beter te communiceren en taken uit te voeren die ze voorheen handmatig moesten doen. Planners kunnen taakdetails in het systeem plaatsen in plaats van op papieren notities die verloren kunnen raken. Het kan u tijd besparen door niet telkens technici te hoeven bellen wanneer er een taakupdate is. Het vermindert onderbrekingen van het werk van de technici terwijl ze proberen hun werk te voltooien, en zo kunnen uw klanten zien dat hun geplande afspraak onder is controle.

Wat is het voordeel voor mijn klanten?

De meeste klanten, in de digitale wereld van vandaag, verwachten snelle en persoonlijke service. Wanneer u sms- en e-mailherinneringen en bevestigingen kunt geven helpt dit bij het opbouwen van een positieve reputatie voor uw bedrijf. Met ons systeem kunt u ook ETA’s beter inschatten, zodat u tijdvensters kunt communiceren richting de klant.

Veel van onze klanten moeten spoedopdrachten afhandelen die om snelle response vragen. De live-kaart gekoppeld aan de eenvoudig te gebruiken planningsfunctie helpt u de dichtstbijzijnde technicus te vinden en zijn planning te bekijken om te zien wanneer u hem naar die taak kunt sturen. Dit alles zorgt voor een betere klantervaring, één waar zij hun vrienden over willen vertellen.

Hoelang duurt het om het systeem onder de knie te krijgen en mijn team te trainen?

Ons systeem is ontworpen om intuïtief te zijn voor iedereen. Zowel coördinatoren en technici krijgen een speciale onboarding-ervaring via het systeem om te leren hoe het werkt. Ze kunnen gemakkelijk aan de slag met behulp van deze stapsgewijze introductie.

Hoe help ik mijn monteurs aan de slag te gaan met de software?

Ons systeem biedt meer autonomie voor technici, dus er zijn minder telefoongesprekken met de backoffice nodig. Zij hoeven alleen op een knop te drukken om hun status in te stellen en verder te gaan met hun dag. Het gebruiksgemak van ons systeem maakt hun dag eenvoudiger.

Hoe installeer ik de software?

U logt in op de software via uw internetbrowser, dus er is geen installatie vereist. U hebt toegang tot Reveal Field via uw desktopcomputer en technici hebben toegang via hun mobiele app op hun, daarvoor geschikte, smartphone of tablet.

Heb ik GPS voertuig tracking nodig om buitendienst beheer software te kunnen gebruiken?

Ja, u hebt ons Reveal GPS-voertuigvolgsysteem nodig. De twee oplossingen werken samen om uw voertuig- en technicigegevens te tonen wanneer u dat wilt, zodat u efficiëntere en productievere beslissingen kunt nemen over uw bedrijf. Meer informatie over voertuig tracking.

Welke ondersteuning bieden jullie?

Wij bieden training en ondersteuning om u en uw personeel op weg te helpen, evenals voortdurende klantenondersteuning. U krijgt ook een account manager toegewezen die periodiek incheckt om te zien hoe het gaat en uw vragen te beantwoorden.

Wat is de slimme planner?

De slimme planningsfunctie biedt suggesties voor een technicus op basis van de taakdetails. In plaats van door tientallen namen te zoeken, worden er suggesties gedaan voor de beste werknemer op basis van hun planning, vaardigheden en locatie. Zo kunnen coördinatoren snel de geschikte medewerker vinden voor spoedopdrachten of om een ​​taak te plannen zonder alle opties te hoeven doorzoeken.