Wagenpark oplossingen ontworpen voor uw Iveco-voertuigen.

Wagenpark oplossingen ontworpen voor uw Iveco-voertuigen.

Iedere Iveco S-way of bestelbus vanaf 2020 wordt geleverd met een proefperiode van 6 maanden van Verizon Connect Fleet.

Inzichten voor uw business

Verizon Connect Fleet for Iveco is standaard ingebouwd in elke nieuwe Iveco-truck en -bestelwagen (modeljaar 2020 en nieuwer). De oplossing wordt standaard voor een periode van zes maanden geleverd en geeft u toegang tot een intelligent telematica-platform dat helpt om uw wagenpark productief en winstgevend te houden.

Ontwikkeld voor uw Iveco

Voertuigprestaties worden near real-time verzameld en vervolgens verwerkt via een beveiligde webapplicatie van Verizon Connect. De applicatie biedt een visuele weergave van uw wagenparkdata, near real-time alerts en bruikbare rapportages. Zo ziet u snel en eenvoudig hoe u kosten voor brandstofverbruik, werk en onderhoud kunt besparen.

Gebruiksvriendelijke dashboards

Beheer uw wagenpark met de tools, rapportages, near real-time alerts en gebruiksvriendelijke dashboards die nodig zijn om uw wagenpark optimaal te laten draaien. Op maat gemaakte dashboards bieden waardevolle trenddata over rijgedrag en voertuigprestaties, inclusief stationair draaien, brandstofverbruik en afgelegde afstand.

Help uptime te vergroten

Gebruik data om proactief onderhoud te implementeren, houd uw wagenpark gezond en voorspel storingen voordat ze zich voordoen. Handel sneller om kostbare stilstand te voorkomen en downtime door onderhoud te beperken.

Veiligere chauffeurs

Beoordeel het rijgedrag van chauffeurs om trends te herkennen, trainingen aan te passen en vooruitgang te zien ten opzichte van de standaarden binnen uw branche of interne KPI’s op het gebied van veiligheid.

Fleetmanagementsoftware die bijdraagt aan uw doelstellingen

Onze fleetmanagementsoftware helpt u verborgen kosten aan het licht te brengen en toont mogelijkheden voor meer productiviteit en efficiëntie. Veel wagenparken kunnen zelfs profiteren van een positieve ROI. Van planning tot implementatie, integratie en training: wij richten ons op uw resultaten, ROI en doelstellingen.


Slimme dashboards en rapportagetools

Meetbaarheid draagt bij aan beter beheer. Gebruik onze slimme dashboards en rapportagetools voor wagenparkbeheer om trends te analyseren en te vergelijken met standaarden binnen de branche. Wat zijn goede resultaten en wat niet? U ziet snel op welke punten u kunt besparen en een efficiënter wagenpark kunt realiseren.

Functionaliteiten

Brandstofverbruik

Rapporteer over brandstofverbruik van voertuigen om afwijkingen te helpen identificeren en diefstal of onzuinig rijgedrag op te sporen.

DEF-niveaus

Monitor niveaus en kwaliteit van dieseluitlaatvloeistof (DEF). Plan meldingen wanneer vervanging of bijvullen vereist is.

Motortemperatuur

Ontvang actuele weergaven van de motortemperatuur of stel meldingen in voor wanneer de normale temperatuur wordt overschreden.

Kilometerteller

De kilometerstand van het voertuig kan worden gebruikt om terugkerend onderhoud in te plannen, inclusief dealeronderhoud.

Diagnostische foutmeldingen

Rapporteer over een grote hoeveelheid Diagnostic Troube Codes (DTC’s) van specifieke Original Equipment Manufacturers (OEM’s) om de status van een voertuig te monitoren en problemen op te lossen.

Motoruren

Het totale aantal motoruren van een voertuig kan worden gebruikt om terugkerend onderhoud te plannen, inclusief dealeronderhoud.

Accu niveau

Ontdek problemen met de accu of het elektrische systeem van voertuigen en voorkom stilstand door een lege accu.

Stationair draaien

Monitor verspilling door stationair draaien en ontdek mogelijkheden om de brandstofkosten van uw wagenpark te verminderen.

Overschrijden van de toegestane snelheid

Rapporteer over snelheidsovertredingen om de veiligheid van chauffeurs te verbeteren, onzuinig rijgedrag te beperken en het aantal boetes te verminderen.

Hard remmen / optrekken

Monitor onveilig rijgedrag en help onzuinig rijgedrag of kostbare schade aan voertuigen te verminderen.

Voertuiglocatie

Nauwkeurig inzicht in de locaties van uw voertuigen dankzij GPS-verificatie, tot een paar meter nauwkeurig.

Tijd op locatie

Gebruik aankomst- en vertrektijden voor individuele voertuigen. Inzicht in de tijd op locatie kan handig zijn voor doorberekening aan klanten.

Reisafstand

Kilometerrapportage voor individuele voertuigen of uw gehele wagenpark, met behulp van GPS-locatierapportages.

Fast-mapping met ruimtelijke clustering

Een krachtig en snel kaartdashboard waarmee u zelfs grote wagenparken effectief kunt beheren.

Fleet intelligence-dashboard

Bekijk belangrijke metrics en prestatietrends in een oogopslag met interactieve, kleurgecodeerde grafieken.

Zoek assets

Lokaliseer interessante assets sneller met behulp van de krachtige zoekfunctie die de kaart automatisch updatet op basis van uw zoekopdracht. Vind eenvoudig een voertuig, chauffeur, locatie of getagde groep voor eenvoudiger beheer van grote wagenparken.

Geanimeerde voertuighistorie

Bekijk ritten uit het verleden opnieuw om de genomen route, ongeplande stops, omleidingen en de tijdlijn van het voertuig in kaart te brengen.

Tablet of smartphone

Flexibiliteit om het mobiele device te gebruiken dat voldoet aan de wensen van uw werknemers of aan eventuele branchevereisten.