HomepageKennisbankBlogLaat uw bedrijf groeien met Verizon Connect
3 minuten om te lezen

Laat uw bedrijf groeien met Verizon Connect

Door Jan Willem Doornbos 23 juli 2018

In de zomer kan het werk wat afnemen en kunnen uw werknemers hun motivatie verliezen om langer te werken, wanneer nodig, of zelfs om hun gewone werktijden te volbrengen. Mocht u zich afvragen hoe u uw bedrijf succesvol kunt houden, hebben we enkele ideeën voor u, ongeacht de sector waarin u werkzaam bent.

Om succes te hebben op de huidige competitieve markt, moeten we constant bijleren. Waarom zou u zich zorgen maken om waar uw werknemers zijn, om nooit eindigende administratie en om onnodig brandstofverbruik als u uw werkuren kunt gebruiken om uw diensten te verbeteren?

Zelfs als de zomermaanden wat stiller zijn, kunt u uw personeel toch volop benutten en uw inkomstenstroom garanderen. Laat uw personeel op volle capaciteit werken, in plaats van meer mensen in dienst te nemen die met verminderde capaciteit werken. Als u een goed overzicht heeft van wie wanneer gewerkt heeft, is het makkelijk om bestuurders te belonen of om over verbetering te praten met degenen die niet hun beste prestaties leveren.

Onthoud dat het belangrijk is om de inkomstengrafiek in de gaten te houden. De bovenste lijn vertegenwoordigt alle inkomsten. De onderste lijn, of netto-inkomsten, geeft aan wat overblijft na alle bedrijfskosten afgetrokken te hebben. U kunt de bovenste lijn onder controle houden en toch nog ergens onderweg naar de onderste lijn geld verliezen. In dit geval is de beste manier om uw zaken te verbeteren niet noodzakelijk door meer winst te maken, maar door uw kosten te verlagen, wat makkelijker te bereiken is.

Van improvisatie tot succes: 3 onfeilbare manieren om uw omzet te vergroten door middel van fleet-tracking

Met betrekking tot uw wagenpark, zijn het voertuigonderhoud, de brandstofkosten, reparaties na ongelukken en verzekeringskosten een feit en lijken zelfs onvermijdelijk, maar gebruikers hebben gezegd dat ze minder brandstof verbruiken en minder of geen ongelukken gehad hebben, nadat ze ons systeem zijn gebruiken. Dat kunt u benutten, als bedrijfseigenaar, om een beter verzekeringscontract te krijgen.

GPS tracking een overweging voor uw organisatie? Lees in onze Buyer’s Guide waar u op moet letten bij de aanschaf van een systeem.

Onze klanten hebben ook verschillende verbeteringen opgemerkt die niet direct financieel gericht zijn. Als uw werknemers op een verantwoordelijke manier rijden, zal dat de reputatie van uw bedrijf verbeteren. Veel gebruikers van het systeem hebben een verbetering van hun klantenservice opgemerkt dankzij de lokalisatiefunctie die u in staat stelt om alles onder controle te houden en uw werknemers sneller naar de juiste plaats te sturen. Dat alles komt uw merk ten goede.

Een kijkje nemen achter de schermen is heel belangrijk. Vanzelfsprekende oplossingen, zoals minder agressief rijden, leveren onmiddellijke resultaten op (brandstofbesparing). Maar door tendensen te analyseren, kunt u een solide strategie ontwikkelen en betrouwbare voorspellingen doen. De wagenparkgegevens blijven tot twee jaar voor u opgeslagen. U kunt ook uw rendement verbeteren door waardevolle activa te verplaatsen en te verkopen.

Een ander voordeel is dat u niet lang hoeft te wachten om de resultaten van uw investering te zien. Na het systeem één maand gebruikt te hebben, zult u al merken dat alles veel vlotter verloopt. Hier kunt u getuigenissen lezen van onze klanten uit de hele wereld over meer gedetailleerde kenmerken van het product.

Verizon Connect heeft de kennis en middelen die u nodig heeft om onnodige kosten van uw wagenpark te verlagen. Als u wilt zien hoe ons product werkt, neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis online demonstratie om zelf te zien hoe het systeem u tijd, werk en geld kan doen besparen. Voel dat u alles onder controle heeft en krijg alles onder controle met Verizon Connect.

Volg onze blog voor meer informatie over hoe u hinderissen kunt overbruggen en hoe u de meest voorkomende problemen van uw wagenpark op kunt lossen en voor tips over hoe u uw managementtechniek verder kunt verbeteren, interviews met deskundigen uit de sector, en informatie over hoe u uw bedrijf winstgevender kunt maken.


Jan Willem Doornbos

Jan Willem schrijft graag over de ontwikkelingen in de markt, tips & tricks, quick-wins en inspirerende cases.


Tags: Controle kosten, Omzet & ROI, Prestaties & Training, Productiviteit & Efficiëntie

Wellicht ook interessant voor u

Alles bekijken