HomepageKennisbankBlogInzichten Publieke Sector: Fleet Technology is de sleutel voor de toekomst van de mobiliteit in de overheidssector
1 minuut om te lezen

Inzichten Publieke Sector: Fleet Technology is de sleutel voor de toekomst van de mobiliteit in de overheidssector

Door Verizon Content team 7 november 2022

Technologie is van essentieel belang geworden voor alle industrieën, ook voor de overheidssector, om resultaten en groei te bereiken die verder gaan dan mondiale en lokale scenario's. 

Ook de publieke sector is een van de Top 5 sectoren die GPS fleet tracking technologie gebruiken in hun dagelijkse activiteiten. Concreet maakt 68% van de Europese bedrijven in de publieke sector in 2021 gebruik van GPS tracking technologie*.

Het “Rapport over geavanceerde wagenpark technologie voor de publieke sector in Europa", gebaseerd op de Fleet Technology Trends Survey uitgevoerd voor Verizon Connect door ABI Research, toont aan dat GPS fleet tracking technologie het een geconsolideerde en groeiende oplossing is voor bedrijven en overheidsinstellingen in Europa.

Download het rapport over geavanceerde wagenpark technologie voor de publieke sector in Europa en ontdek de belangrijkste inzichten.

Hier zijn enkele van de belangrijkste resultaten over de overheidssector:

  • 54% van de respondenten meldde een verbeterde klantenservice sinds ze een GPS-tracking oplossing hadden geïmplementeerd.
  • 60% van de respondenten van de enquête verbeterde de productiviteit.
  • 67% van degenen die een GPS-tracking oplossing implementeren, hebben hun brandstofkosten verlaagd.
  • 54% heeft het aantal ongevallen verminderd en 48% heeft de arbeidskosten verlaagd.
  • Voor slimme technologieën, zoals video in de cabine, gaan de voordelen ver boven verwachting. Zo heeft 54% van de gebruikers van video-oplossingen de kosten van ongevallen verlaagd en heeft 65% de verzekeringskosten verlaagd.

Ontdek waarom 66% van de respondenten uit de publieke sector een GPS fleet tracking oplossing "uiterst" of "zeer nuttig" voor het beheer van hun wagenpark

Download het rapport over geavanceerde wagenpark technologie voor de publieke sector in Europa en ontdek de belangrijkste inzichten.


Verizon Content team

Het Verizon Content team schrijft graag over de ontwikkelingen in de markt, tips & tricks, quick-wins en inspirerende cases.


Tags: Controle kosten, Klantenservice, Productiviteit & Efficiëntie

Wellicht ook interessant voor u

Alles bekijken