HomepageKennisbankBlogBespaar op uw loonuitgaven met deze fleetmanagement-tips
1 minuut om te lezen

Bespaar op uw loonuitgaven met deze fleetmanagement-tips

Door Jan Willem Doornbos 8 januari 2019

Voor de meeste bedrijven is loon een van de grootste kostenposten. Hoewel deze kosten belangrijk zijn, is het voor bedrijven zinvol om ze goed te beheren. Met de onderstaande tips houdt u uw loonuitgaven onder controle.

Besteed minder tijd aan payrollen

Het runnen van uw bedrijf neemt veel van uw aandacht in beslag - niet alleen vanwege de kosten van uw payroll. U heeft geen zin om daarnaast tijd en energie te steken in het goedkeuren van de geregistreerde uren en het oplossen van loonissues. Met enkele workforce management-softwareoplossingen voorkomt u urenregistratiefraude en hoge kosten voor overuren en besteedt u minder tijd aan papierwerk.

Verlaag de arbeidskosten van uw wagenpark

Reveal geeft u met het Hours Worked Report alle informatie die u nodig heeft om de arbeidskosten van uw wagenpark te verlagen. U vindt er het aantal uren dat een voertuig actief is, actuele begin- en eindtijden, gewerkte uren en dagen, gemiddelde dagelijkse uren en de wekelijkse totalen. Hiermee voorkomt u onnodige kosten op uw payroll.

Houd de cijfers up-to-date

Wilt u rapporten implementeren, zorg er dan voor dat u deze kunt gebruiken als een elektronische urenregistratie. Op die manier bent u er zeker van dat de cijfers up-to-date zijn. Overweeg dan ook om een rapportagefunctie toe te voegen. Eentje die in staat is om overurenfraude te voorkomen met behulp van bruikbare inzichten, en ook begin- en eindtijden nauwkeurig vastlegt, het privégebruik van voertuigen monitort, extreme overuren opspoort en korte metten maakt met langdurige stoptijden.

 


Jan Willem Doornbos

Jan Willem schrijft graag over de ontwikkelingen in de markt, tips & tricks, quick-wins en inspirerende cases.


Tags: Loon

Wellicht ook interessant voor u

Alles bekijken