Mobiel, net als u

Fleetmanagement-apps voor wie zijn wagenpark onderweg aanstuurt.

Fleetmanagement-apps voor wie zijn wagenpark onderweg aanstuurt.

Uw bedrijf is in beweging. Het is dus niet vanzelfsprekend dat uw supervisors stilzitten. Gelukkig maakt onze oplossing het voor mobiele managers mogelijk om volledige controle te houden over operationele zaken. Krijg altijd inzicht in uw voertuigen en werknemers, waar u zich ook bevindt.

Veel managers zijn zich niet volledig bewust van wat er in het veld gebeurt. Dat leidt vaak tot gemiste kansen, zowel op het gebied van productiviteit als kostenbesparingen. Wij kunnen u helpen daar verandering in te brengen, door u elke dag volledig inzicht te geven in de prestaties van uw wagenpark.

Meer inzicht in hoe uw bedrijf in het veld presteert, helpt om efficiënter te plannen en een betere service te verlenen aan uw klanten. Zonder dat u daarvoor steeds met chauffeurs hoeft te bellen om updates. Zowel kleine als grote ondernemingen profiteren van de GPS-voertuigvolgsystemen van Verizon Connect.

Bekijk Verizon Connect live in actie
Vraag een prijsopgave aan

Superieur design en de hoogste kwaliteit

Onze GPS-trackingapps zijn specifiek ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en voor bedrijven met werknemers en chauffeurs die vaak op weg zijn. Onze ontwikkelaars spreken regelmatig met klanten om goed te begrijpen met welke uitdagingen zij in hun werk te maken hebben. Zo zorgen we ervoor dat onze mobiele apps écht een bijdrage leveren om uw werkdag eenvoudiger te maken.

Onze fleetmanagement-apps werken supersnel op veelgebruikte mobiele besturingssystemen, waaronder Apple iOS (voor iPhones en iPads) en Google Android. Verizon Connect is daarnaast Apple Mobility Partner, wat betekent dat we aan hoge kwaliteitsstandaarden moeten voldoen en dat we samenwerken met Apple om mobiele zakelijke oplossingen toegankelijker te maken.

Vraag een prijsopgave aan

Efficiënt voertuigonderhoud

De beste manier om ervoor te zorgen dat uw voertuigen zo weinig mogelijk uit de roulatie zijn, is door onderhoud op het juiste moment in te plannen. Ontvang gedetailleerde overzichten op uw mobiele telefoon of tablet, of stuur ze direct naar uw monteur of garage.

Onderweg uw kaarten managen

Geofences

Met geofences kunt u activiteiten monitoren voor fysieke locaties die belangrijk zijn voor uw bedrijf. Een wagendepot bijvoorbeeld, of het werkgebied van uw werknemers.

Gelukkig hoeft u niet te wachten tot u op kantoor bent om hiermee aan de slag te gaan. Stel geofences gewoon in vanaf uw mobiele telefoon om gelijk inzicht te krijgen in voertuigactiviteit rondom uw nieuwe geofence.

Altijd weten waar uw voertuigen zijn

Zeker als u een grotere vloot beheert, kan het een behoorlijke klus zijn om er bijvoorbeeld achter te komen waar al uw voertuigen zich bevinden. Onze GPS-trackingapps maken het een stuk eenvoudiger om near-realtime inzicht te krijgen in de locatie en status van uw voertuigen.

Vraag een prijsopgave aan

Functies

Gestroomlijnde communicatie

Werknemers zijn vaak productiever en werken veiliger als een leidinggevende aanwezig is. Met de group-tracking-functionaliteit kunt u eenvoudig zien hoe uw werknemers worden aangestuurd.

Dichtstbijzijnde voertuig

Zie welke voertuigen, werknemers of ander getrackt materieel het dichtst bij uw huidige locatie zijn en krijg eenvoudig meer informatie.

Snel filteren

Maak gebruik van tags om snel de locatie van een chauffeur, monteur of team in te zien, bijvoorbeeld op basis van vaardigheden. Of vind voertuigen of materieel die voldoen aan specifieke vereisten voor een klus, zoals laadvermogen.

Satellietbeelden

De meest actuele satellietbeelden die op de commerciële markt verkrijgbaar zijn. Dagelijks worden nieuwe beelden verzameld en geüpload.

Snelle en krachtige kaarten

Onze krachtige cloudservers zorgen ervoor dat u werkt met snelle, accurate en gedetailleerde kaarten – ook op uw smartphone of tablet.

Inzicht in rijgedrag

Ontvang live alerts voor specifiek rijgedrag, zoals snelheidsovertredingen, hard remmen of onnodig stationair draaien. Speel gereden routes terug om te onderzoeken hoe ongelukken of andere gebeurtenissen tot stand kwamen.

Plan de juiste werknemers in

Stuur de dichtstbijzijnde monteur naar een nieuwe opdracht – gewoon vanaf uw smartphone of tablet. Reageer effectief op binnenkomende spoedopdrachten en zorg voor tevreden klanten, ook als u onderweg bent.

Mobiele rapportages

Ontvang rapportages over de prestaties van uw wagenpark op uw mobiele device. Zie hoe uw werknemers presteren ten opzichte van benchmarks met overzichtelijke dashboards en scorekaarten.

Vraag een gratis demonstratie aan

In 15 minuten laten we u zien waarom ons platform ideaal is voor uw organisatie.

Lennox Mansveld Ultra Logistics velux