HomepageKennisbankBlogVerizon Connect benoemd als #1 in innovatie door ABI Research
5 minuten om te lezen

Verizon Connect benoemd als #1 in innovatie door ABI Research

Door Verizon Content team 7 oktober 2022

Verizon Connect is door ABI Research uitgeroepen tot #1 in innovatie in het 2022 Commercial Telematics Vendors Competitive Ranking rapport, gepubliceerd in september.

Verizon Connect verdiende ook de #1 in innovatie ranking in de vorige versie van het rapport, gepubliceerd in 2020.

Verizon Connect biedt wagenparkbedrijven over de hele wereld een uitgebreid softwareplatform waarmee zij inzicht krijgen in de locatie en status van hun voertuigen, personeel en het werk dat zij in het veld doen. Het helpt hen ook de operationele efficiëntie en productiviteit te verhogen en stelt hen in staat te werken aan de veiligheid van hun chauffeurs.

Verizon Connect scoorde het hoogst in zes belangrijke innovatiecategorieën waaronder: preventief onderhoud, prognostiek en analyse; voertuig/chauffeur/ladingbewaking; open platformen; functionaliteiten; technologische ontwikkeling en gebruikersinterface en gebruikerservaring.

De ABI Research ranking van telematicaproviders stelt klanten die op zoek zijn naar een fleetmanagement oplossing in staat snel de belangrijkste kenmerken en 'unique selling points' van commerciële telematicaleveranciers te identificeren en te begrijpen welke aanbieders de schaal en het partnernetwerk hebben om wagenparken wereldwijd te ondersteunen.

"De recente lancering van onze Verizon Connect AI Dashcam is een goed voorbeeld van hoe wij voortdurend innoveren en onze klanten helpen hun bedrijf toekomstbestendig te maken," aldus Peter Mitchell, Senior Vice President en General Manager, Verizon Connect.

"We zijn ABI dankbaar voor deze erkenning en trots op ons Verizon Connect productteam van wereldklasse, dat geweldige technologieën tot leven brengt voor onze klanten."


Verizon Content team

Het Verizon Content team schrijft graag over de ontwikkelingen in de markt, tips & tricks, quick-wins en inspirerende cases.


Tags: CO2-reductie, Controle kosten, Cyberveiligheid, Data & Analytics, Duurzaamheid, Facturatie, Inspecties, Keurmerk, Klantenservice, Klimaat en milieu, Loon, Omzet & ROI, Planning, Prestaties & Training, Productiviteit & Efficiëntie, Projectmanagement, Ritregistratie, Teammanagement, Training, Veiligheid, Voertuigbeveiliging, Voertuigonderhoud

Wellicht ook interessant voor u

Alles bekijken