GPS tracking voor installateurs en monteurs

Zorg voor een betere service en verhoog de productiviteit van uw monteurs.

Zorg voor een betere service en verhoog de productiviteit van uw monteurs.

Uw klanten kunnen niet wachten

Hou overzicht over alles wat er gebeurt, van A tot Z

Er zijn maar weinig zaken zo frustrerend als een een onverwachte storing. Een stroomuitval, een kapotte cv-ketel, een gesprongen waterleiding… Als er iets misgaat hebben uw klanten uw hulp vaak meteen nodig. Snel kunnen reageren op dit soort dringende opdrachten is niet alleen belangrijk voor de klanttevredenheid, maar ook cruciaal voor de continuïteit van uw onderneming. Bedrijven die het snelst reageren, krijgen vaak de meeste klanten.

Met GPS-tracking hebt u inzicht in de precieze locaties van uw voertuigen, wat het mogelijk maakt om bij een dringende opdracht de monteur te sturen die het dichtstbij is. En dankzij Live Map- en routetrackingfunctionaliteiten kan u uw klanten geruststellen door betrouwbare verwachte aankomsttijden te communiceren en uw monteurs zo efficiënt mogelijk door het verkeer te navigeren.

Snelheid en veiligheid gaan hand in hand

Monitor voertuigbewegingen

Voor installatiebedrijven is het cruciaal dat ze snel kunnen reageren op verzoeken van de klant. Snel ter plaatse zijn hoeft niet ten koste te gaan van de veiligheid van de chauffeur en zijn of haar medeweggebruikers. Inzicht in de locaties en prestaties van uw totale wagenpark, accurate routeplanning en live-tracking draagt er toe bij dat uw chauffeurs zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Dankzij het monitoren van ongewenst rijgedrag zoals snelheidsovertredingen, onnodig hard remmen, te snel door de bochten rijden en ‘off piste’ rijden, hoeft dat bovendien niet ten kost te gaan van de veiligheid van uw chauffeurs en voertuigen en uw bedrijfsreputatie.

Bespaar op brandstofkosten

Ontdek waar er ruimte is voor verbetering

Het verhogen van de productiviteit is voor elk bedrijf een uitdaging, zeker als u daarnaast ook nog de kosten wilt drukken. Voor installatiebedrijven is die uitdaging extra groot omdat u moet voldoen aan de verwachting van klanten op verschillende locaties en vaak ook nog eens buiten de kantooruren. Met GPS-tracking hebt u inzicht in de locaties van uw voertuigen, in brandstofverbruik, snelheid, gereden kilometers en in andere soorten rijgedrag. Zo bepaalt u beter waar u de grootste operationele kosten maakt en waar u dus de hoogste besparingen realiseert.

Onnodig stationair draaien is vaak een grote kostenpost voor bedrijven met meerdere voertuigen. Door hier inzicht in te krijgen, kan u dit soort ongewenst rijgedrag aankaarten bij uw chauffeurs en hen zo coachen naar een zuinigere rijstijl. U kan bovendien alerts instellen die u waarschuwen op het moment dat een voertuig buiten de werktijd wordt gestart om het aantal onnodige kilometers terug te dringen en een einde te maken aan het ongeoorloofd gebruik van uw voertuigen.

Verlaag uw CO2-uitstoot

Milieuvriendelijk fleetbeheer

Met een voertuigvolgsysteem brengt u niet alleen duurzaam ondernemen gemakkelijk in de praktijk, maar draagt u ook bij tot het behoud van onze planeet.

Vandaag de dag is het noodzakelijk om uw CO2-uitstoot te verminderen en duurzaam ondernemen te omarmen. Bedrijven in de transportsector krijgen van de Europese Commissie de bindende doelstelling opgelegd om hun CO2-uitstoot tegen 2030 met 35 procent te verminderen ten opzichte van 2005. Verizon Connect maakt duurzamer fleetbeheer mogelijk door u inzicht en controle te verschaffen over hoe uw voertuigen worden ingezet, bestuurd en onderhouden. Met onze tools maakt u uw wagenpark dus eenvoudig een pak groener.

Vraag een gratis demonstratie aan

In 15 minuten laten we u zien waarom ons platform ideaal is voor uw organisatie.

Lennox Mansveld Ultra Logistics velux

Functies

Eén login voor elk voertuig

Als de business nooit stopt, doet u dat ook niet. Met onze fleetmanagement-app hebt u altijd en overal toegang tot belangrijke informatie over uw werknemers.

Haal meer uit uw voertuigen

Krijg meer inzicht in het gebruik van uw voertuigen. Weet waar en wanneer ze worden ingezet. Krijg een duidelijk beeld van ongebruikte voertuigen en zet ze efficiënter in.

Zet voertuigen efficiënter in

Weet welke middelen u ter beschikking hebt, waar ze zich bevinden en hoe efficiënt ze worden gebruikt. Zo zet u ongebruikte voertuigen toch nog in.

Onderhoudsplanning

Hou grip op het onderhoud van uw voertuigen. Stel makkelijk alerts in die u waarschuwen als een voertuig een onderhoud nodig heeft en stuur ze naar uw eigen werknemers of naar uw lokale garage. Plan onderhoud efficiënter in en druk uw kosten.

Hou gewerkte uren bij per opdracht

Hou bij hoeveel tijd een chauffeur daadwerkelijk besteedde aan een opdracht. Krijg een accuraat beeld van arbeidskosten, productiviteit en van de inzet van uw middelen.

Bespaar op kosten

Neem verschillende factoren in overweging bij het plannen van routes, waaronder het aantal kilometers, arbeidskosten en overuren.

Veiliger op weg

Help uw chauffeurs om veiliger te rijden. Monitor verschillende zaken die te maken hebben met veilig rijgedrag, van rij- en rusttijden tot snelheidsovertredingen.

Inzicht in verschillende gebeurtenissen, op basis van historische gegevens

Versnel het interne onderzoeksproces in het geval van schade of ongeluk, door eenvoudig de loop van gebeurtenissen terug te zien.

Ontvang alerts

Kies zelf waarvoor u alerts wilt ontvangen, van te hard rijden of onnodig stationair draaien tot hard remmen, het starten van de motor of als iemand een aangewezen gebied verlaat – en wie ze ontvangt.

Stel werkgebieden in

Stel geofences in en ontvang een alert op het moment dat iemand het depot of zijn werkgebied verlaat.

Smartphone- en tabletvriendelijk

Werkt op de meeste veelgebruikte smartphones en tablets. Zo bespaart u op hardwarekosten en biedt u werknemers een optimaal gebruiksgemak.

Overzichtelijk dashboard

Eén centrale hub waarin u overzichtelijk de door u gewenste data ziet, aan te passen aan uw sector en bedrijfsdoelstellingen.

Deel informatie met derden

Geef externe medewerkers of derde partijen op een veilige en eenvoudige manier toegang tot de informatie uit uw fleetmanagementoplossing.

Stationair draaien

Stationair draaien is vaak een makkelijk te voorkomen manier van brandstofverspilling. Bespaar op brandstofkosten dankzij inzicht in onnodig stationair draaien.