Learn more about Verizon's response to COVID-19

Verizon Connect levert resultaten.

Wij helpen u graag om de ROI van uw organisatie te verhogen. Wij bieden u inzicht in voertuiglocatie, brandstofverbruik, snelheid, gereden kilometers en andere inzichten in rijgedrag van bestuurders. Bespaar op operationele en onderhoudskosten, terwijl u uw omzet verhoogt.

Verizon Connect geeft u alle informatie die u nodig heeft om uw wagenpark volledig te kunnen beheren, van whitepapers tot ROI calculators. Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie.

Bespaar op de kosten van uw wagenpark

Software die organisaties helpt om te besparen op de kosten van hun wagenpark en om winstgevender te opereren. Bespaar op brandstof- en personeelskosten.

Lees meer

Een productiever wagenpark

Verhoog de productiviteit van uw wagenpark met software die u helpt bij effectieve inzet van uw voertuigen, betere routeplanning en onderhoud.

Lees meer

Ga efficiënt om met brandstof

Zorg voor brandstofbesparing voor uw wagenpark. Herken brandstofverspilling. Gedaan met onnodig stationair draaien, te snel rijden en slechte routeplanning.

Lees meer

Optimale klantenservice

Verbeter uw klantenservice met een fleetmanagementsysteem. Reageer op lastminute wijzigingen, anticipeer op vertraging, bied betere service en zo veel meer.

Lees meer

Veiligheid van uw wagenpark

Verbeter de veiligheid van uw wagenpark. Bescherm uw voertuigen. Geef uw chauffeurs de tools die ze nodig hebben om veilig de baan op te gaan.

Lees meer

Vraag een gratis demonstratie aan

In 15 minuten laten we u zien waarom ons platform ideaal is voor uw organisatie.

Lennox Mansveld Ultra Logistics velux